Bet365 fogadás - ez miért nem nyertes tipp?
Ma este játszották az osztrák jégkorong ligában (EBEL) az Innsbruck-Linz mérkőzést. Élőben fogadtam, a tippem a következő volt: 4.5 gól alatt. A végeredmény 2-2 lett, majd a hosszabbìtásban maradt ez az eredmény. Büntetőkkel nyert az Innsbruck. Ezek után 3-2-es hazai győzelemmel lett a találkozó elkönyvelve, ami alapján a fogadásom vesztesként lett lekönyvelve.
A büntetőpárbajban aratott győzelem mióta számìt plusz egy gólnak, illetve miért nem a rendes játékidőben született gólok számìtanak?
2#
Igazából persze nem veszem véresen komolyan és nem szoktam nagy tétekkel játszani. Az utóbbi kb. 1 hónap minuszos lett, de voltak erősen plusszos időszakok is. A beten pl. volt, hogy 1500 Ft-ról indulva élő fogadásokkal eljutottam 30-35 ezerig és ki is vettem. Eddig 37 ezer körül volt a maximális nyereményem. Tippeket adhatok, de felelősséget nyilván nem vállalok értük :D Mindig van jó pár meglepetés...
3#
Köszi a tippet! Ìrok nekik!
Megtaláltam a szabályzatban az ide vonatkozó részt. Sajnos beleszámít a büntetőpárbaj is a mérkőzés végeredményébe (az más kérdés, hogy ez teljesen logikátlan).
Tehát az ide vonatkozó rész:
"Minden fogadás magában foglalja a hosszabbítást/büntetőpárbajt, kivéve, ha másképp van feltüntetve. Amennyiben a mérkőzést büntetőpárbaj dönti el, akkor egy gól hozzáadódik a nyertes csapat góljainak számához és az összesített gólok számához (a fogadások rendezésének szempontjából). Ez nem vonatkozik azokra a piacokra, melyekbe nem számít bele a hosszabbítás és büntetőpárbaj (ha erre sor kerül)."
Jégkorongra nem fogadunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!