SOS! Eurót hol lehet forintra váltani?
akkor valószínűleg a százalékos jobb, tehát az exclusive change kiesett.
múltkor keresgéltem, és mások a correct change-et ajánlották, mert ott általánosan 0,3%-os a kezelési költség, Bpesten elég sok helyen vannak.
többet így hirtelen nem ismerek, én végül másképp oldottam meg(meg nekem Euróra volt szükségem, ezért inkább számlámról vettem ki pénzt Euronet automatából).
3-as, "mesélnél" nekem erről az euronet automatáról? Mindig nézegetem, mintha harapna, de még nem használtam :D
Forint számládról vettél ki pénzt,s euróban adta? Ha így van, akkor mennyit számolt fel a váltásra, kezelésre, stb - magyarul mennyibe "fájt" Neked ez az akció?
Előre is köszi, ha válaszolsz.
Kérdezőnek: én is a Correct change-t ajánlom, google keresőben megtalálod a váltóhelyeket.
sajnos már nem emlékszek, blokk megvolt valahol, de nem találom :D nem olyan sokat spóroltam vele, talán a correct change-el jobban jártam volna.
azt hittem, hogy jobb lesz, lévén, hogy ezeknél az automatáknál is érvényes a havi 2x-i ingyenes készpénzfelvétel. ha jól tudom ott nincs ugye kezelési költség, de az árfolyam magasabb volt, de egyébként elhanyagolható volt, úgy emlékszek :D
Köszi. Akkor nem harap :-) Na, majd egyszer kipróbálom, ha mondjuk 250 lesz az euro :D (mint most a dollár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!