Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havonta 80. 000 forintot...

Havonta 80. 000 forintot keresek, az úgy kevés higy a szüleimmel élek?

Figyelt kérdés
Fizetem a telefon számlám az 20000 ezer forint, plusz a bérletem 7000, szempilla 6000. Tulajdonképpen a Tbm 7000. Tulajdonképpen marad 40000 forintom amit el tudok magamra költeni, szerintetek ez kevés? 22 éves vagyok.
2018. jan. 21. 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Mire elég? Két havi telefonszámla, vagy 7 szempilla. Ha ezt heti tíz vagy kevesebb órában keresed igen jó.
2018. jan. 21. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Már a minimálbér is több mint 80 ezer... De nem tudom mit izélsz, én többet keresem, igaz az alapbérem minimálbér, de pótlék terén jól fizet a cég ahol vagyok, túlórából egy ember havonta 2x8 órát vállalhat maximum ami a minimálbér duplája, plusz ha délutánra esik akkor még a pótlék. Kaja jegyet kapunk. Karácsonyi pénz szintén járt mindenkinek aki minimum fél éve a cégnél van, de idén már olyan is kapott aki ott volt 2 hónapja, csak kevesebbet. Aki autóval jár annak fizetik az üzemanyagot, aki biciklivel jár ő is kap km pénzt. Szóval nálunk szinte ezekkel csalogatják oda már az embert mert így is alig vagyunk elegen. Amikor én váltani akartam akkor a főnököm felajánlott egy jobb munkakört, csak ne menjek el. Persze cserébe oktatásra kell járnom, meg aztán vizsgákra hogy legyen papírom és így aláírtam egy évet a cégnél hogy addig nem mehetek el, de lényegében akárhogy számolok megérte, mert 1 év után mehetek jobb helyre az új szakmámmal is akár, meg alapból már többet kaptam decemberbe mint amennyi járt volna mivel akkor akartam beadni a felmondásomat úgy hogy az a hónap és lépek. Szóval ennél jobbat találsz bárhol szinte, és nézd még addig tegyél félre több pénzt ameddig megteheted, mert sosem tudhatod mit hoz az élet. Meg ha ennyi marad akkor iratkozz be egy autós iskolába legyen jogsid, mert manapság majdnem minden munkahely már megköveteli. B kategóriás jogosítvány már lassan olyan alapvető dolog les mint a 8 általános. Addig kezdd el ameddig még nem szökik csillagos egekbe a tandíj, meg a vizsgadíj ára. Pár hónap alatt simán összekaparod rá a pénzt, ameddig megteheted.
2018. jan. 21. 22:45
 13/23 A kérdező kommentje:
A jogsit idén kezdem, eddig még nem éreztem szükségesnek, de már szeretném, csak hát sokat is tanulok. Így időm nem sok van sajnos.
2018. jan. 21. 22:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Azt te tudod hogy neked elég-e.
2018. jan. 22. 01:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy diáknak 20ezer ft a telefonszámlája?
2018. jan. 22. 08:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Levelezős diákként kevés.
2018. jan. 22. 09:02
 17/23 anonim ***** válasza:

Tiszta Gáz... Ne haragudj... de ennyire kell ez a drága telefon számla? Plusz szemöldök csináltatás? Inkább akkor tedd félre az árát...még ha a szüleid nem is fogadják el.

Tanuló jogász létedre úgy érzem, még van mit tanulnod.. Ha egyáltalán tényleg annak tanulsz.. vagy egyáltalán tanulsz... Keres egy PÉNZES PASIT... !!!!!!

2018. jan. 22. 17:15
 18/23 A kérdező kommentje:
A csomagom drága, és igen számomra ezek fontos dolgok, ez nekem zsebpénz, és nem kioktatást kértem, csak választ a kérdésemre, én tudom hogy hogy élünk, pont lef#som hogy mit hiszel vagy mit gondolsz nincs bele szólásod drága utolsó válaszoló.
2018. jan. 23. 00:17
 19/23 A kérdező kommentje:

Ha érdekel egyébként nincs szükségem pénzes pasira...

Egy normális kérdést tettem fel, amire kevés ember válaszolt, egyből ment a kioktatás hol ott senki nem tud semmit.

Alkalmi munkám van, a suli mellett heti 2x dolgozok ennyi, csupán arra voltam kiváncsi hogy a pénz sok e vagy kevés, így hogy alkalmi meló.

2018. jan. 23. 00:24
 20/23 anonim válasza:
21 nap alatt keresem ennek a dupláját, egyetem mellett(!), de még az is kevés sokszor, higgy nekem. Főleg, ha egyedül élsz, mert ugye akkor minden költség és számla rajtad áll.
2018. jan. 23. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!