Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postán maradó csomag átvétele?

Postán maradó csomag átvétele?

Figyelt kérdés
01.02.-én rendeltem egy csomagot, 01.09.-én feladták de még mindig nem. érkezett meg, pedig azt ígérték 1 hét múlva itt lesz. Budapestről-Debrecenbe rendeltem. Postán maradónak, ma 01.21. van és még mindig nem jött meg... Ha megjön kötelességem atvenni a csomagot? 4230 forint szóval nem egy oltári nagy összeg, mi lesz ha nem megyek érte és nem veszem át ergo nem fizetem ki?
2018. jan. 21. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

"mi lesz ha nem megyek érte és nem veszem át ergo nem fizetem ki?"

Azzal kicseszel a a feladóval, még a visszapostázást is ráverik.

Ha van benned egy csöppnyi jó érzés, akkor átveszed a csomagot.

2018. jan. 21. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

- A csomagnak van egy nyomkövetési száma - ezt megkaptad az eladótól? (csak azért kérdem, hogy valóban feladta-e?)

- ha megkaptad, az mit mutat, hol van a csomag?

- ha a postaköltséget sem fizetted ki, azt az eladó fizette és az átvételkor kellene fizetned,akkor ha nem veszed át a csomagot, az az eladónak kb. 1.000 ft bukás - amit akár követelhet rajtad, mint okozott kár.

2018. jan. 21. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Megkaptam igen, Múcsonyi Postára érkezett és ott a feldolgozásba küldték 01.12. délután, azóta semmi hír a csomagról.
2018. jan. 21. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

"ha a postaköltséget sem fizetted ki, azt az eladó fizette és az átvételkor kellene fizetned,akkor ha nem veszed át a csomagot, az az eladónak kb. 1.000 ft bukás - amit akár követelhet rajtad, mint okozott kár."

A postaköltség már benne van az eladónak, ha visszaviszik hozzá, az +1000Ft.

De ha nem ér 1000Ft-ot a küldemény, akkor nem köteles átvennie.

Akkor kell egy tudakozványt kérvényezni a postán.

Lehet, hogy csak a feladó tudja megcsinálni.

A magyar postánál nincs időgarancia, ami szerintem egy vicc.

2018. jan. 21. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!