Dohányboltban Junior kártyával fizetni?
Figyelt kérdés
Azért lehet baja a dohányboltnak, ha a gyerekem Junior kártyájval fizetek? Ami ugye 18 év alatt van bejegyezve.2018. jan. 14. 19:31
1/7 anonim válasza:
Ez vicc??? Hogy lenne már belőle baja????
2/7 anonim válasza:
Csak azt a kártyát használhatod, ami neked lett kiállítva.
3/7 anonim válasza:
Abbol neked lehet bajod, ha a gyereked kartyajaval fizetsz, jobb esetben csak nem fogadjak el, rosszabb esetben rendort hivnak. Gyk.: ez visszaeles keszpenzhelyettesito eszkozzel, ami buncselekmeny.
Mondjuk meg is van a velemenyem arrol a szulorol, aki a gyerek kartyajabol vasarol maganak cigit. Budos taho...
4/7 anonim válasza:
#3 biztos csak ásványvíz kell neki! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt a dolog, nem tortént ilyen eset, de koszonom hogy igy elkell hordani a másikat
2018. jan. 14. 19:44
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, de pl tippmixpron nem tudtam OTP kártyával feltölteni az egyenlegem hiába vagyok 23 éves.
7/7 anonim válasza:
Aha, 'csak erdekelt'. Nyilvan eszedbe se jutott, hogy amint elfogyott a segilyke, a gyerek osztondijat koltod el cigire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!