Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeltem egy üvegfóliát a...

Rendeltem egy üvegfóliát a mobiltokshop.hu-ról. Hová kell az árat utalni?

Figyelt kérdés
Sehol se tüntetették fel a számlaszámot, meg a számlázási adatokat. Előre utalást választottam, így mi lesz?

2018. jan. 14. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Irj az üzletnek ill. Majd jelentkeznek, miert nem kinabol rendelted ? Postakoltseget is meguszod es 1 eur korul van az aruk
2018. jan. 14. 00:39
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Általában díjbekérőt küldenek az email címedre, vagy megrendelés után kiírja.De az is lehet, hogy meg kell várni, míg visszaigazolnak, talán nem megy percre pontosan, gondolom ellenőrzik raktáron van-e nekik, utána kapsz email-t, amiben benne lesz minden.
2018. jan. 14. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Információk menüben piros betükkel le van írva az oldalukon
2018. jan. 14. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Brutális, milyen hülyék az emberek... Le van írva...

[link]

a Feldolgozás alatt: a megrendelést áttekintettük, az előzetes információk alapján annak teljesítése nem ütközött akadályba, további feldolgozása folyamatban van.

b Átutalásra vár: amennyiben Ön előre utalásos fizetéssel küldte el megrendelését, az esetben az átutalást soha ne indítsa el, mindaddig míg arra email üzenetben utasítást nem küldünk, ezzel egyidejűleg az utaláshoz díjbekérőt küldünk.

2018. jan. 14. 11:29
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Csak olvasni kellene.
2018. jan. 14. 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Azóta megjött az email, és be tudtam fizetni. Nem a főoldal felől indultam, hanem a googleból. Általában rendelés végén át szoktak irányítani az utaló oldalra, vagy kiírni, hogy hová kell utalni.
2018. jan. 14. 15:12
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
99%-ban email-ben elküldik az adatokat.
2018. jan. 14. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!