Biztonságos btc vásárlás nagy összegben hogyan?
fényképes ellenőrzés nélkül, meglévő bankszámlával lehet?
Nem küldeném el külföldi szervereknek az adataim, ha lehet, már a fényképes, meg igazolvány számok stb.
Mi a módja, jutaléka?
"Válogatni lehet köztük..."
Linkelj egy párat most. Ha éppen 20% növekedés van akkor biztos van akkor pár százalékkal olcsóbban adja.
"de ott pont azt kell megtenni amit a kérdező nem akar és egy örökkévalóság, míg odaér a pénz, és nem is olcsó a tranzakciós díj"
Itt vissza is tértünk az első kérdésemre. Mekkora összeg. 3 millió forintig nem kell feltölteni. A pénz teljesen mindegy mennyi idő alatt ér oda (pár nap) ha már ott van azonnal tudsz vásárolni bármikor. Milyen tranzakciós díj? A SEPA utalás díja kb. 0,5% banktól függően, EUR forintra váltás kb. 0,5%. A váltó minimális költséget számol 0 és 0,2% között. Tehát 1,5% alatt van az összköltséged. Localon 5% az átlagos költség.
"localon nincs költség"
Dehogynem, átlagosan 5-6%-kal drágább mint a váltó árfolyama.
Én is írhatnám, hogy a váltón nincs költség mert csak 0,15% a fee de most éppen január végéig 0%.
"szombat este 9:40-kor linkeljek olyant aki személyesen ad el..."
? Azt mondtad válogatni lehet. És localon nem csak akkor van fent a hirdetés ha online az eladó.
annak lehet válogatni aki nem azonnal akar jó áron venni hanem sokból akarja a legjobb árat kiválasztani.
annak nappal lehet válogatnia.
aki szombat éjszaka azonnal akar venni annak csak 1 aránylag jó ajánlata van ebben a pillanatban. lehet hogy az átlag 4-5%-al drágább de ha odafigyel lesz neki jó ajánlat 4-5% plusz nélkül.
Nincs piszkos pénzem, adót fizető ember vagyok.
Ne mossuk már össze, az adatok védelmét azzal, hogy bűnözők rejtik el személyazonosságukat. Én a bankomon keresztül tartottam volna pár hónapja megfelelőnek az azonosítást, és nem egy külföldi szerverre feltöltögetni a személyes adatokat, amit feltörhetnek, visszaélhetnek vele.
De azóta tárgytalan, nincs mit befektetnem.
A bitcoin is megrogyott, és nagyjából leszűrhető, hogy mennyi pénz vándorolt Bitcoin-ba csak a Facebook és Google hirdetések miatt. (Felére esett az árfolyam.
) Ettől még nem tartom értéktelennek, nem vagyok kriptopénz ellenes, hiszen az értékét alapvetően a közös bizalom és elfogadás jelenti. Biztonságos, hamisíthatatlan (legalább is nagyon nehéz, gyakorlatilag lehetetlen, csak elméletileg nem az).
Az infot köszönöm.
"Felére esett az árfolyam."
Mihez képest? Tavalyihoz képest 8x-osa az árfolyam. Csakis hosszútávon fektetnék bele, ahogy a tőzsdén is min. 5-10 évre kell befektetni.
Baromság, most is olyanokat esik-nő a tőzsde, hogy akár egy napok alatt is lehetett kaszálni nagyobb pénzzel.
A tőzsde most necces a ker háború miatt, meg már nincs honnan jöjjön pénz, mindenki odapakolt az elmúlt években. Sajnos esélyes a bear market.
A Bitcoint meg bármikor hazavághatja valamelyik nagyobb pénzügyi vagy informatikai cég egy saját kriptopénzzel. Pl. Google vagy akárki.
Nem temetem a Bitcoint, csak annak is az a veszélye mint bármi másnak, ha elkezdik a mainstream mediaban gyalázni, akkor mindenki betojik és kiszáll belőle.
Ennek azért lehetett látni a realitását az elmúlt hónapokban.
Valóban, nem mondtam mihez képest esett a felére :)
Hát a 19k USD-s eddigi csúcsához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!