Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy olcsobb 1kw...

Hogy van az, hogy olcsobb 1kw áram annak, aki feltöltős?

Figyelt kérdés
Annyi helyen hallom, hogy az sokkal olcsobb, számomra hihetetlen. Oké, hogy nincs rendszerhasználati díj, de lehet “ekkora” különbség? Valaki világosítson màr fel :)

2018. jan. 11. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
mi az h feltöltős?
2018. jan. 11. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

se éves elszámoló sincs.

Egyébként tényleg jobbnak tartják akik használják én is azt tapasztalom.

1-es mint a telefon veszel kwh órákat és elhasználod, mint a telefonnál amikor feltöltöd az egyenleget.

2018. jan. 11. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem a telefonosra gondoltam, hanem amit annak adnak, aki pl nem tuja fizetni a normalt.és annak beszerelnek egy olyan eszközt, amihez van egy kàrtya és azzal lehet tölteni rá, azaz annyit fogyaszthat, amennyi keret van rajta, ha fogyoba van az ezköz sipol. Na de megéri töltögetni? Jobban megéri, mint a számlás fizetés? Nem pörög pl gyorsabban. Elvileg rendszerhasználati és stb dij nélküli igy olcsobb, de ez az amit én nem értek.
2018. jan. 13. 01:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Kettes! Félre olvastam a magyarázatod, értem a példát. Igen olyan!
2018. jan. 13. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!