A wish webáruház mennyire megbízható?
Wish a Gyakori keresőjébe való beírására ennyi találatot adott ki. Kérdésedre a válasz és a vélemények is megtalálhatók:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=wish&katego..
TeljeEezek a leárazok csak marketing fogások, figyelemfelkeltések. Ugyan ez történik itthon is az üzletekbe és a webshopokban. Nyilván mindenki tudja, hogy túloz a wish amikor valami 130ezerről 8ezer Ft-os áron megvehető.
Egyébként teljesen megbízható oldal. Ha nem érkezik meg a terméked, akkor a wish visszafizeti.
De én műszaki dolgok vásárlását mellőzném és inkább 8 ezer Ft alatt vásárolnék, bőven... Kütyük, kiegészítők, ruhák, háztartási kellékek ilyesmik nagyon jó árban kifoghatóak, de még én sem költöttem soha 4ezernél többet. Nem véletlenül: A legtöbb termék (főleg ruha és műszaki cikkek) ára tükrözi is a minőséget: silány, gagyi, kínai
Amikor rákölt az ember 1500 Ft-ot egy pólóra és katasztrófa amit kapott, akkor kevésbé csalódottan dobja a kukába, mint egy több ezres, jónak hitt műszaki cikket.
Kb negyven apróságot rendeltem, abból kettővel volt reklamációm (egyik törötten érkezett, a másik nem pontosan az volt, amnit írtak), mindkettőt zokszó nélkül visszafizették (fotót kellett róluk küldeni).
A negyvenből kb. 4-5 jött meg vállalt határidőkön túl, ezeknek az árát már visszafizették, mégis végül megkaptam őket.
Odafigyeléssel kell használni:
- mindig mindent elolvasni, méreteket ellenőrizni, NEM A KÉP ALAPJÁN dönteni, hanem értelmezni, mit árulnak
- elolvasni a véleményeket
- több hasonló terméket összehasonlítani
- megnézni a szállítási árat is!! a két ár együtt adja ki az árat (vannak ingyenes termékek pl. 500 huf szállítási árral)
- kosárbatétel után IS ellenőrizni az árat, mert amit a termék lapján írnak, az csak irányadó, a valódi ár a kosárban jelenik meg
- figyelni kell az időt, mert vannak árak, amik változnak
- lehet gyűjteni kuponokat és akkor 5, 10, 15%-kot még lehet spórolni az árakon
Csak mütyit, kütyüt, tokot, apróságokat vegyél, mobilt, tabletet, elektronikus eszközt, sd kártyát, usb kulcsot NE! A ruháknál le kell mérni a centiket, de még akkor is lutri kicsit. Nagyobb egységárnál vámolhatnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!