Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha én mondtam fel akkor is...

Ha én mondtam fel akkor is jár munkanélküli segély?

Figyelt kérdés
Felmondtam mert volt kaptam egy jobb álláslehetőséget, csak sajnos időközben kórházba kerültem és az új helyen nem vártak meg. Jelenleg táppénzen vagyok, de még nem találok újra munkát elmehetek munkanélkülire és ugyan úgy kapom majd a segélyt mint mások?
2010. jún. 4. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
hogy mondtál fel? "rendes" felmondással vagy "közös megegyezéssel?" nem mindegy.
2010. jún. 4. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha rendes felmondás akkor nem jár, talán. De közös megegyezéssel akkor igen, én is kapom. Nyamvadtpénzt. Hát nem vagy túl szerencsés akkor rem találsz mielőbb melót.
2010. jún. 4. 15:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendes felmondással. És utánajártam a dolognak. Sajnos 3 hónapig tényleg nem jár munkanélküli segély. Ez van. Valamiért így kellett, hogy történjen :( Azért köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 5. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!