Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiért tudnám bérbeadni?...

Mennyiért tudnám bérbeadni? Mennyit kaphatnák érte évesszinten?

Figyelt kérdés

Csongrád megyében 9,8 ha, 328 aranykoronás termőföld.

Én örököltem nagyszülőktől, de se a tudás, se a szükséges felszerelés nincs meg a műveléshez, ráadásul életvitelszerűen külföldön élek és ez miatt nem akarok hazaköltözni. Mennyi érte a reális bérleti díj? Mennyire lessz nehéz rá bérlőt találni?

2017. dec. 30. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Régi öregeket megvezetők 100kg terményt adtak!

"Ébresztő emberek!" jelmondattal csomó helyre kiplakátoltam, hogy átverik az embert a bérleti díjakkal, a reális ár 1000kg/ha, vagy Ft-ban 50e-től indul, 2 évi nyomtatás és plakátolás eredményeként felénk a bérleti díjak 51 000Ft/ha-tól indulnak, pedig a mi földünk gyenge csak 8,70Ak értékű, a tied meg kiváló minősítésű 33,47Ak értékű.

Durván 70e Ft/ha a földalapú támogatás, annyit minimum alkudjál ki rá, tehát 700 000Ft, bár gondolom felétek is próbálkozni fog a régi TSZ brigád a 5-10-15e/ha árral :)

2017. dec. 31. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!