Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az emberek miért mosolyognak...

Az emberek miért mosolyognak amikor meghallják hogy nekem az az életcélom hogy nagytőkés legyek, ultra magas életszínvonallal?

Figyelt kérdés

Miért mosolyognivaló való ez? Csak az a "normál" életcél hogy család, gyerekzsivaj meg nagy autó és ház?

Nekem komolyabb céljaim vannak, én irányítani szeretnék egy nagyobb céget, több száz emberrel, rohadt jól akarok élni és ezt egyáltalán nem szégyellem.

Igenis a jólét legyen a vonzó, ne pedig a "tisztes" szegénység legyen a mintha.

A szegénységben semmi jó nincs, a legjobb az ha megszabadulunk tőle.

2017. dec. 25. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
88%
Meg talán azért röhögnek ki, mert pár hónapja még verted a nyálad hogy a szemét nagytőkések nem hagyják érvényesülni a szegény hamburgersütő fiút az életben.
2017. dec. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!