Az otp cafeteria kártyán igényeltem kultúra utalványt, rajta is van az összeg. Hol lehet online felhasználni ha színházjegyet szeretnék belőle venni?
Figyelt kérdés
Csak online oldalak érdekelnének, ahol be tudnám írni a kártyaszámomat és úgy fizetnem, így nem kell sehova elmennem.2017. dec. 23. 10:30
1/5 anonim válasza:
Kb. akárhol ki lehet már online fizetni. Mondjuk érdemes lenen ilyen kérdés előtt azért 1-2 oldalt megnézni magadtól és rájössz erre te is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezeknél csak bankkártyás fizetés van. Az otp cafeteria kártyaszámot nem lehet beírni sehova :(
2017. dec. 23. 10:49
3/5 anonim válasza:
Hogyne lehetne? Szép kártyáról bezsémbel, nem? Azon is van kártyaszám. Ugyanoda kell beírjad, ahova a sima bankkártya számát, csak ki kell választani a típust.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem az otp szép kártya, hanem az otp cafeteria kártya, és azon a kultúra utalvány. Ezért vagyok tehetetlen, mert nem tudom, hogy azt hol lehetne...
2017. dec. 23. 11:06
5/5 anonim válasza:
Ja!! Akkor bocsánat!
itt meg tudod nézni az elfogadóhelyeket:
Kártyaszám van azért rajta, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!