Mit tudok csinálni ha nem jön a futár, de állítólag már 2x hozta a csomagomat?
Már pénteken kézbesítenie kellett volna egy csomagot, amit Angliából rendeltem. Pénteken semmi telefon, semmi értesítés, csak kapom az e-mailt, hogy a csomag vissza lett küldve a telephelyre, mert én nem voltam elérhető... Hétfőn dettó, bár párom itthon volt napközben, csak rövid időre ment el, de akkor sem csöngetett senki. Ma direkt itthon maradtam egész nap, betelefonáltam a futárszolgálathoz, hogy most mi van, válasz: a futár nem fog telefonon szólni, ők meg nem adják meg a számát, hogy el tudjam én érni, de nyugodjak meg, este 6 óráig kihozza. Fél 7 van és rohadtul nem jött, pedig a telefonszámomat is megadtam, fel tudott volna hívni, ha elakadt. Most megint visszaviszik a csomagot a telephelyre, sőt, ha nem veszem át, akkor vissza Angliába...
Komolyan, ilyenkor mit lehet csinálni? Rohadt mérges vagyok.
Na igen, nálam viszont családi háznál is és egyik rokonom munkahelyén is eljátszotta. A családi háznál nem járt, 4 utcára néző kamera is van és az adott időpontban amit jelzett senki nem volt a közelben sem. A másik pedig egy iskola ahol a portán reggel 6tól este 8ig mindig van valaki. Ott sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!