Mit tudok csinálni akkor, ha senki nem lesz ott, mikor a DHL kiszállít?
Sziasztok!
Elég nagy gázban vagyok. Múlthéten rendeltem egy amerikai üzletből egy pulcsit, pont egy hete, vasárnap. Mivel Európába nagy lett volna a szállítási költség, az unokatestvéremhez rendeltem meg, ő Amerikában él. A webshop oldalán azt írták, hogy 8-10 munkanap alatt kiszállítják, és hát az pont 15.-ére jönne ki. Ezért megrendeltem. Most a nyomkövetésben azt írja, hogy a várható szállítási időpont 18.-a és 20.-a között van. Ez azért ciki, mert az unokatestvérem 17.-én repül haza. E-maileztem a webshopnak meg a DHL-nek is, hogy valamit csináljanak, mert gáz lesz, de nem tudom azt sem, hogy ezt tudják-e gyorsítani. Akár még fizetek is érte... Mi van akkor, ha mikor kiviszik, senki nem lesz ott? Az unokatestvérem szerintem legalább 2 hetet vagy 3-at itthon lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!