Hogy áll otthon most a munkaerőhiány? Meg lehet már bármilyen melóból élni legalább egy szobát bérelve és tisztességesen megélve?
Tehát normális étrenddel, nem koplalva, legalább egy 10-15 nmes szobát bérelve.
Esetleg lehet kis pénzt is félretenni?
F/27
Így van, segédmunkás sincs 10e alatt naponta. Aki 650 ft-ért elmegy mosogatni az olyan idióta, mint bazsi.
De istneem, az önellátó és bazsi beszélgetnek. Hiába, mikor nagy elmék találkoznak :D
"Odasetalsz BARMELYIK epitkezesre es megkeresed a muvezetot. Ennyi, madnap kezdhetsz ha van 2 kezed es 2 labad. "
Ez tényleg így megy? Segédmunkásnak mihez kell értenie építkezéseken, azt tudod?
Nem vagyok jártas a témában, de jó nagydarab erős srác vagyok, szerintem alkalmas lennék ilyen munkára.
szinte semmihez. Az " add már oda azt a g*cit b*zdmeg öcsém" felkiálltásra a megfelelő szerszámot a "Mester" kezébe kell adni és cipelni befele a cuccot, kifelé a sittet. Ha ez alapszinten megy nyert ügye van bárkinek...
Aki már bármihez ért (pl. le tud rakni eyg klik-es szalagparkettát, ne adj' isten tud egyszerü lappal hidegburkolni) az már 20e/nap alatt fel sem kel.
12es sajnos Hajduszoboszlón még annyit se fizetnek a mosogatósnak.
Mentem 1napot mosogatni Al Hamra étterembe próbamunkára de senkinek nem ajánlom.
Netto 90ezret akartak fizetni amiért dolgozol reggel 8tól éjjel 1,fél 2ig amíg kész nincs(megállás nélkül) az 17,5ora minden második nap .Sajnos igy egy órára sokkal kevesebb jön ki mint 650ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!