Szponzorok? (Rider Channel)
Figyelt kérdés
Lehet rossz a kategória nézzétek el nekem légyszi.
Na szóval. Van Rider Channel nem igazán ismerem bár nekem jófejnek tűnik és csak jót tudok mondani róla. Őt egy webáruház szponzorálja. Gondolkodtam és én is szívesen mutatnék be ilyen lovas termékeket. Azt szeretném megtudni, hogy ez hogyan lehetne kivitelezhető?
2017. dec. 7. 22:42
1/6 anonim válasza:
Oké, de mit tudsz felmutatni, amiért téged valakinek szponzorálnia kellene? A két szép szemedért ugyanis nem fognak...
2/6 A kérdező kommentje:
Nem bántásból, de ő mit tud felmutatni? Ugyan arra lennék képes amire ő vagy bárki aki ilyen módon reklámozza a termékeket
2017. dec. 7. 23:06
3/6 anonim válasza:
De nem vagy ismerőse rokona ugyan annak akinek ő
4/6 A kérdező kommentje:
Ő sem rokona. Nem is ismerte a főnököt
2017. dec. 7. 23:19
5/6 anonim válasza:
Ami neked piszok rossz hír, ugyanis akkor odament tök ismeretlenül egy céghez és eladta magát. Hogy hogy kell? Fingom nincs. Ez egy nagyon bonyorult dolog, rengeteg gyakorlást igényel hatékonyan eladni magad, szóval a helyedben nagyon nem becsülném le az említett emberke képességit, van ott tudás a felszín alatt...
6/6 anonim válasza:
Nem akarok csúnyákat írni ,de még hogy jófej meg hogy kedves... fenéket.. Nem ismered rendesen ,hogy beszél a követőkkel.Nincs benne sok jóindulat és tisztelet irántuk. Az,hogy a videókból úgy jön le az más dolog. Személyesen tapasztaltam "kedvességét" . Teljes mértékben egyet értek veled -egy cipőben járunk. Ezt amit ő csinál "bárki" aki ért a lovakhoz -vagy belőle kiindulva nem is nagyon kell a lovakhoz érteni. De ismeri a felszereléseket meg tudná csinálni. Nem csak ő tud percekig beszélni egy egy cuccról a videóiban. Semmit nem tett le azért,hogy szponzorálják ..Mivel azzal mindenki tisztában van ,hogy nem tud lovagolni(de az a szerencse ezt ő is nagyon jól tudja).A style nem fog téged szponzorálni mert a Dóri már kisajátította magának. De próbálkozz más üzleteknél. Lehet sikerrel jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!