Van valami következménye, ha FoxPost automatából nem veszem át a csomagot?
Igen van: vannak olyan webáruházak, ahol a rendeléssel elfogadod a felhasználási feltételeket (amit persze általában senki nem olvas el) és abba beleteszik, hogy az át nem vett csomagnál a szállítási költséget ki kell fizetned.
Magánvéleményem, hogy igen csúnya dolog mások idejével és pénzével szórakozni - az internet nem játszótér. Még meg se rendelted a terméket, de már azon filózol, hogy nem veszed át - NO KOMMENT.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Rengeteg a munkájuk a futároknak - főleg így karácsony előtti időszakban - minek rendeled meg, ha úgysem kell?
Miközben a Te át nem vett csomagodat szállítják, olyanok meg hátracsúsznak a szállításban, nem kapják meg, akiknek TÉNYLEG kellene, pl. karácsonyi ajándéknak.
Ha nem biztos, hogy van pénzed rá, akkor nem rendeled meg, ennyi. felnőtt embereknél, akik felelősséget vállalnak a saját cselekedeteokért - legalábbis így szokás.
10 éve vásárolok az interneten, még soha nem fordult elő, hogy valamit visszamondtam volna. Felnőtt ember módjára el tudom dönteni, mi az, amire szükségem van és mire nem :-)
Nem azt mondom, hogy soha nem jött közbe semmi, de ha pengeélen táncol a kifizetés, akkor nem rendelem meg.
Kedves kérdező!
Én is rendeltem többször is filmzenei CD-t az erre szakosodott webáruházakból, az egyiknél van olyan is (webáruházat most nem nevezném meg) hogy
"Elolvasom és elfogadom a Vásárlási feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatot.
Továbbá tudomásul veszem, hogy a megrendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár."
Van egy jelölőnégyzet, amivel be kell pipálni ha elfogadod a fentieket és azt hogy fizetési kötelezettséggel jár. Ha egyetértesz vele akkor megrendeled.
Ha sokalltad akkor mégis mi a fsznak rendelted meg?
Ha sokallod az árát akkor nem az a megoldás hogy amíg megjön eldöntöd átveszed e, hanem egyszerűen nem rendeled meg..
Erre az sem kifogás, hogy 18 éves voltál, egyszerűen csak simán buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!