Mi ez a supershop társkártya?
Figyelt kérdés
Már évek óta van supershop kártyám, de mivel már a sparban is használható, gondoltam anyukámnak rendelek egy társkártyát. mert én ugye azt hittem, hogy két kártyávál lehet egy számlára gyűjteni a pontokat. de rájöttem hogy ezt nem lehet. vagy mégis? most mind2 kártya az én nevemen van, különböző kártyaszámmal. Itt valami nem stimmel. Segítene valaki?2010. jún. 1. 19:58
1/2 anonim válasza:
Különböző káryaszám, de gyakorlatileg ugyanarra az egyenlegre gyűlnek a pontok. Szerintem.
2/2 anonim válasza:
Így van, különböző kártyákkal egy számlára gyűjtöd a pontokat. Nálunk is így van, a férjemnek is van egy kártyája és nekem is. Minden hónapban küldik a számláról az egyenleget e-mailben és ott is egybeveszik a két kártyával a vásárlásokat, van egy külön oszlop ahol jelzik, hogy az aktuális vásárlás éppen a fő- vagy a társkártyával történt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!