Itthon nagyobb munkakedvet eredményezhetne alsóbb munkakörökben ha itt is hetente lenne fizetés?
"ha neked 7 napra annyi beosztani a pénzt, mint 30 napra, akkor szerintem a te készülékedben van a hiba"
Magyarul én vagyok a hülye mert képes vagyok beosztani a pénzem? :)
"Fatal... Hogy fizeted ki a nagyobb számlákat, pl egy albérleti díjat"
Te csak kötekedni jársz ide, ugye?
Senki nem mondta, hogy amit megkapsz, azt azonnal teljesen költsd is el.
Egyértelmű, hogy a nagyobb dolgokra félre kell tenni, mivel - gyengébbek kedvéért - a havi fizetésből sem csak azonnal felélető dolgokat veszünkpl. kaja, hanem abból is fizetünk nagy dolgokat.
Az, hogy a pénzed egy részéhez hamarabb hozzájutsz, sehol sem jelenti azt, hogy azonnal verj is a s-ggére minden fillérnek.
A te agymenésed alapján a havi fizetésből is mindig csak azt vennénk meg, amire abban a pillanatban telik, de nem gyűjtenénk pl. nyaralásra vagy kocsira.
Nagyon hülye példákat hozol.
Aki szerint meg ő a hülye, mert be tudja osztani... wtf?
Direkt trollkodsz, ugye?
Valaki lehülyézett ezért?
Ja, nem, csak bele kell kötni...
Örülj neki, hogy beosztod, mert keresel annyit.
De a te fizetésedtől függetlenül sajnos nagyon sokan vannak olyanok, akiknél létezik a "hó vége" jelenség, szerintem teljesen egyértelmű, hogy róluk volt szó.
Ja igen, ez külön meg is volt említve, hogy nem a gazdagabbakról van szó, márpedig akinél ma nincs ez a jelenség, az a zdagabb réteghez tartozik.
Mindegy, aki direkt kötekedni akar, az úgyis talál rá okot, bárki bármit ír.
A vélemény csak VÉELMÉNY, és nem tény, ezt kéne elfogadni.
Lehet, hogy neked így megfelel, más meg kipróbálná máshogy, ha lenne rá lehetőség, de ettől ő még nem hülye.
VAnnak olyanok, sajnos elég sokan, akik azt hiszik, hogy csak az lehet a jó, amit ők gondolnak. Te is ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!