Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Itthon nagyobb munkakedvet...

Itthon nagyobb munkakedvet eredményezhetne alsóbb munkakörökben ha itt is hetente lenne fizetés?

Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

"ha neked 7 napra annyi beosztani a pénzt, mint 30 napra, akkor szerintem a te készülékedben van a hiba"

Magyarul én vagyok a hülye mert képes vagyok beosztani a pénzem? :)

2017. dec. 3. 09:05
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
#10 Miért is kellett volna koplalnod? Ha havonta kapsz fizetést, azt 1 ledolgozott hónap után kapod, ha hetente, azt minden ledolgozott hét után. Ergo heti fizetéssel nem jutsz később a pénzedhez, sőt, a nagy részéhez sokkal előbb jutsz... És szíved joga kívárni 4 heti fizetést, akkor ugyanott vagy, mintha havonta kapná. De tényleg nem értem, ezzel a gondolatmenettel az lenne a legjobb, ha csak évente lenne fizetés.
2017. dec. 3. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:
13%
Fatal, nem lehet ugyanúgy beosztani a pénzt. Hogy fizeted ki a nagyobb számlákat, pl egy albérleti díjat, ha a heti jövedelmed mondjuk csak az egyharmada? Ok, 3 hétig félre teszed. De miből eszel, miből fizeted ki a kisebb számlákat, a hirtelen költségeket?
2017. dec. 3. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem sikerül felfogni, utolsó előtti, az a te problémád
2017. dec. 3. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
És miből eszel, amikor 1 hónapig egyáltalán nem kapsz fizetést? Mert jelenleg a dolgozó lakosság 99%-a nem kap semmit 1 teljes hónapig. Azzal, ha heti fizetést vezetnénk be, a fizetésed első 1/4-éhez 3 héttel korábban jutnál hozzá, és így tovább. Ergo ha vársz 4 hetet, akkor ugyanott vagy, mint havi fizetéssel. Én amúgy nem támogatom a heti fizetést, mert felesleges, de ne olyan indokkal harcoljunk már ellene, ami valójában nincs is.
2017. dec. 3. 09:48
 16/16 anonim ***** válasza:

"Fatal... Hogy fizeted ki a nagyobb számlákat, pl egy albérleti díjat"

Te csak kötekedni jársz ide, ugye?

Senki nem mondta, hogy amit megkapsz, azt azonnal teljesen költsd is el.

Egyértelmű, hogy a nagyobb dolgokra félre kell tenni, mivel - gyengébbek kedvéért - a havi fizetésből sem csak azonnal felélető dolgokat veszünkpl. kaja, hanem abból is fizetünk nagy dolgokat.

Az, hogy a pénzed egy részéhez hamarabb hozzájutsz, sehol sem jelenti azt, hogy azonnal verj is a s-ggére minden fillérnek.

A te agymenésed alapján a havi fizetésből is mindig csak azt vennénk meg, amire abban a pillanatban telik, de nem gyűjtenénk pl. nyaralásra vagy kocsira.

Nagyon hülye példákat hozol.

Aki szerint meg ő a hülye, mert be tudja osztani... wtf?

Direkt trollkodsz, ugye?

Valaki lehülyézett ezért?

Ja, nem, csak bele kell kötni...

Örülj neki, hogy beosztod, mert keresel annyit.

De a te fizetésedtől függetlenül sajnos nagyon sokan vannak olyanok, akiknél létezik a "hó vége" jelenség, szerintem teljesen egyértelmű, hogy róluk volt szó.

Ja igen, ez külön meg is volt említve, hogy nem a gazdagabbakról van szó, márpedig akinél ma nincs ez a jelenség, az a zdagabb réteghez tartozik.

Mindegy, aki direkt kötekedni akar, az úgyis talál rá okot, bárki bármit ír.

A vélemény csak VÉELMÉNY, és nem tény, ezt kéne elfogadni.

Lehet, hogy neked így megfelel, más meg kipróbálná máshogy, ha lenne rá lehetőség, de ettől ő még nem hülye.

VAnnak olyanok, sajnos elég sokan, akik azt hiszik, hogy csak az lehet a jó, amit ők gondolnak. Te is ilyen vagy.

2017. dec. 3. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!