B kategóriás jogositvánnyal furgonsofőr állasra szeretnék jelentkezni elkérhetik a jogosítványomat is?
nem, csak meg fogják kérdezni, hogy kiskorodban vezetted-e a fater autóját titokban és ha igen, fának mentél-e.
szerinted?
ez hülyeség. melyik cég vállalná a felelősséget azért, hogy a sofőrje jogosítvány nélkül akármikor balesetet okozhat?
számolva azzal, hogy akárhogy is történik, semmi esetre sem kaphat biztosítótól kártérítést, és a teljes költséget kénytelenek lesznek ráterhelni a sofőrre, akinek egyáltalán nem biztos, hogy van-e bármiféle vagyona, ingatlana, sőt ha kirúgják egyértelműen, akkor jövedelme sem lesz...a cég futhat a pénze után...és ez csak az egyik legkisebb probléma.
3-mas vagyok.
Hidd el, nem jellemző hogy elkérik a jogsidat. Voltam hajtós taxis, tehát nem saját kocsin. Minden kérdés nélkül a kezembe nyomták a slusszkulcsot, annyit fűztek hozzá, hogy jó munkát, vigyázz az autóra.
Amikor furgon sofőrnek jelentkeztem, akkor se kérték el. Méx a Unix állásinterjún se kérték a jogsimat. Szóval szerintem nem fogják kérni, de ki tudja...
Amúgy miért érdekel? Gondolom nem vagy olyan hülye, hogy jogsi nélkül jelentkezz sofőrnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!