Szerintetek ez az ember csaló lehet? Vagy a hirdetés átverés? Többi lent
A jófogáson több, mint egy hónapja szemezek egy hirdetéssel. Nagyon olcsón kapnék aktivitásmérőt elvileg bontatlan, garanciával.2990ft, Ez 3660-ról ment le.Ez máshol 15000 ft. Még postaköltséget se kellene fizetnem. Kérdezem tőle, hogy esetleg foxposttal tudná-e küldeni.Neki egyszerűbb feladni postán. Most kérdeztem meeg, ha kifizetem, bekapcsolná -e a háztól-házig-ot. Erre nem érkezett válasz, de gondolom, hogy mi lesz a felelet.Gyanús még, hogy nagyon régen megvan az áru, ha egyáltalán van áru.
Ha én előre utalom a pénzt, de nem kapok semmit kb. 3000 forintom bánja. És a gyerekem karácsonyi ajándéka.Szóval nektek is gyanús a csalás, vagy nyugodt szívvel utalhatok?
-állandó készletről rendelni Kínából nagyon olcsón.
vagy
-csaló
ez a két eshetőség van.
esélyes inkább, hogy dropshiping, megrendeli neked a kínaiaktól, ezért nem tud foxposttal szállítani
szóval hagyd ki és redndeld meg magadnak:
ja fitbit, na fitbitet tuti nem dropshippingel, és nem is tudja 3000-ért adni
ha fitbitet akarsz, akkor még ma vedd meg a fitbit hivatalos oldalán, vagy az amazon.de/co.uk-n vagy az edigitaltól
ezek megbízhatóak és még black friday van náluk
fitbitből a flex a legolcsóbb, de én ahelyett inkább vennék miband 2-t kínából (fenti banggoodos linken megtalálod - én is ott vettem) - banggood vagy a gearbest meg is érkezik karácsonyig, ha most rendeled, ebay esélytelen
Köszönöm a válaszok! Még levelezésben vagyok az úrral,azt írja, utánvéttel is tudja küldeni. Vajon féltéglát küld? Vagy egy üres dobozt?
Egyébként volt már fitbit flexem, sőt zip is volt a családban, bizonyított már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!