Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet pénzt szerezni internete...

Lehet pénzt szerezni interneten keresztül PayPalra?

Figyelt kérdés

Lehetséges-e pénzt szerezni neten keresztül? Tudom vannak marhaságok, azoknak nem nagyon dőlök be, viszont az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan oldal ami tényleg megfizet és nem kell nagy dolgot csinálni..

Vagy esetleg lehet dolgozni neten pénzért?

2017. nov. 25. 16:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy gondoltam, hogy kattintok néhányat és dől a lé, ezzel én is tisztában vagyok, hanem pl. kisebb munkák.. Az a baj a freelancerrel még nem nagyon vagyok tisztában, és elvileg ott 18+ a korhatár vagy nem tudom. De valami kisebb munkát elvállalnék amit lehet 18 alatt, vagy valami ami pénzt ad, feladatokért.
2017. nov. 28. 20:10
 12/13 anonim ***** válasza:
freelanceren többnyire számlaképes embereket keresnek, hogy a cégek el tudják számolni a munkájuk költségét. Nulla tudással ott se fogsz munkát találni.
2017. nov. 28. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
You Tube videókat készítesz és kell ezer követő akik lájkolnak valami ilyesmit hallottam.Van egy srác youtubén osztott meg rövid húsz perces és órás videókat amiben játékban lövőldöznek.Gyüjti a lájkokat,követőket és ha megvan ezer vagy négyezer akkor pénzt kaphat.Még nemsok a követője.A rövid videókra nemkap pontokat csak a hosszú videókra.Végig kell nézni minden videóját és lájkolni.Nem kell egyszerre nézni.Keress rá a You Tube-n.Ha,többet tudok megírom neked.
2023. márc. 9. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!