Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Angliaban milyen árak vannak?...

Angliaban milyen árak vannak? Sokkal drágabb mint itthon?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ma 12:55 vagyok

800 fontos bérből ugyanolyan nehezen élsz meg mint otthon.Számít megint az,hogy mennyiért bérelsz szobát vagy lakást( nekem például a lakásbérlésem mindenestül vagyis a rezsi,internet és telefonnal együtt havonta 750 font)

Szóval a szállás nagyon drága,+ kaja+ ruhák,ha tömegközlekedést igénybe veszed akkor azt is számolnod kell.Szóval 800 font tényleg nem sok az itteni árakhoz képest..(ez akkor jó ha van veled valaki aki viszont jól keres vagy akkor jó,ha nem kell otthonra küldened pénzt senkinek,és nincs otthoni tartozásod amit szintén rendezned kell..

Én azt írtam,hogyha 1100 fontot ajánlanak neked akkor azt el kell fogadni...

2010. jún. 1. 14:24
 12/12 anonim válasza:
hát attol függ hol kapod a munkabéred. az ithoni fizubol simán éhen halsz.
2010. jún. 8. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!