Jó PayPal alternatíva?
Szeretnék digitális rajzokat eladni az interneten.
Olyan megoldást szeretnék, ahol a vevőnek nem kell regisztrálnia, hanem elég csak a bankkártyát használnia (esetleg ha van olyan, hogy az alternatíva kompatibilis a PayPallal, ha valaki onnan akar fizetni) és én csak küldöm neki a számlát - bármelyik országba.
A PayPallal az a problémám, hogy magas a pénzkezeléssel járó pluszköltség (fee - nem ugrik be a magyar szó) és gyakran végez indokolatlan vizsgálatokat, és előfordult hogy random lefagyasztott accountokat.
Plusz 18 év alatt regisztráltam rá (16-17) és elvileg gond lehet belőle, nem merek újraregisztrálni rá
Még így is a Pp a legjobb, illetve megbízhatóbb mint a többi, ezért nem érdemes egy noname szolgáltató :)
Esetleg még a Barion-t nézd meg
Köszönöm
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
ezt a kérdést nemrég tettem fel, lesz belőle gond ha törlöm az accot, majd újra regisztrálok ugyanazokkal az adatokkal?
Közben nézelődöm a neten, és azt írja
"PayPal's Seller Protection policies do not cover digital goods."
Pedig én pont digital goodsokkal foglalkozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!