Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jó PayPal alternatíva?

Jó PayPal alternatíva?

Figyelt kérdés

Szeretnék digitális rajzokat eladni az interneten.

Olyan megoldást szeretnék, ahol a vevőnek nem kell regisztrálnia, hanem elég csak a bankkártyát használnia (esetleg ha van olyan, hogy az alternatíva kompatibilis a PayPallal, ha valaki onnan akar fizetni) és én csak küldöm neki a számlát - bármelyik országba.

A PayPallal az a problémám, hogy magas a pénzkezeléssel járó pluszköltség (fee - nem ugrik be a magyar szó) és gyakran végez indokolatlan vizsgálatokat, és előfordult hogy random lefagyasztott accountokat.

Plusz 18 év alatt regisztráltam rá (16-17) és elvileg gond lehet belőle, nem merek újraregisztrálni rá

2017. nov. 20. 18:09
 1/4 A jó édes ***** válasza:
Ha van vállalkozói bankszámlád akkor le tudod egyeztetni a bankkal, hogy biztosítsanak a webshopodon vagy más felületeden online bankkártyás fizetési lehetőséget. Persze ez pénz, de még mindig ez a legjobb alternatíva.
2017. nov. 20. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Még így is a Pp a legjobb, illetve megbízhatóbb mint a többi, ezért nem érdemes egy noname szolgáltató :)

Esetleg még a Barion-t nézd meg

2017. nov. 20. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

ezt a kérdést nemrég tettem fel, lesz belőle gond ha törlöm az accot, majd újra regisztrálok ugyanazokkal az adatokkal?

2017. nov. 20. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Közben nézelődöm a neten, és azt írja

"PayPal's Seller Protection policies do not cover digital goods."

Pedig én pont digital goodsokkal foglalkozom

2017. nov. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!