Kirakós bélyegzőhöz van más betűtípusú gumik?
Egy kemény borítású mondhatni könyvem van (nem mondom füzetnek), amibe szeretném az eddigi ötleteimet precízen, igényesen megtervezni/bele rajzolni, kész munkáimat befotózni/ragasztani.
Sokszor volt, hogy füzetbe kezdtem el, de a szöveges rész mindig elcsúfult >< annak ellenére, hogy ügyes kezem van.
S egyik nap eszembe jutott a kirakós bélyegző, de csak ezt a nyomtatott semmilyen betűtípust látom mindenhol.
Szval így jött képbe a kérdésem.
S ha van vagy megoldható: Hol és mi módon?
(találtam bélyegző rendelést, aláírás bélyegzőket, de betűkészletet ami szebb olyat nem.)
Nem igazán értek hozzá, csak használtam párszor munkához.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Nem tudok róla, hogy lenne más betűtípus, pedig van csak sima gumi betűsor is . Tekintettel arra, hogy a kirakós bélyegző arra szolgál, hogy vállalkozóknak ne kelljen kézzel írniuk állandóan a számlatömbbe, ezért nem merült fel az, hogy művészi kivitelben készüljön. Egyszerűen nem arra szolgál, amire szeretnéd használni.
"kész munkáimat befotózni/ragasztani."
Esetleg megoldás lehet, hogy magát a szöveget is kinyomtatod a számítógépen - ahol tudod változtatni a betűtípusokat - s azt is beragasztod :-)
Tudom, nem arra szolgál. Csak próbálkozok.
A kész/megvalósított termékeknek keretet rajzolva a fotókhoz s csakis a lap aljára akarok ragasztgatni kb 6x6-8 cm es képet.
Sok ragasztástól a könyv 2x olyan vastag lenne ha csak pl jobb oldalra "alkotnék" és az gond lenne.
Ha mind2 oldalt használnám szó szerint megölném a könyvet(főleg a könyv gerincét szétfeszíteném vele).
Van drága megoldás és ott nem tudnék módosítgatni, előre meg kellene tervezni az egészet s lehet kihagynék úgy dolgokat:
Saját könyv nyomtatása. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!