Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postai csomagot feladhatok...

Postai csomagot feladhatok ajánlott nélkül is? Ugye nem keveredik el?

Figyelt kérdés
Eladtam valamit, de az ajánlott drága lenne.
2017. nov. 16. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A vevőnek kell a postát is fizetni. Kérheti ajánlás nélkül, de ha nem kapja meg, akkor így járt. A büdös életben nem lesz meg.
2017. nov. 16. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Mégis mi az, amit eladtál? Mert ha vastag, 2,4 cm-nél vastagabb, akkor sem simán, sem ajánlottan nem fogod tudni feladni, csak csomagként.

Amúgy ezt is te kérdezted? nem kell "teleszórni" a gyakorit, megkérdezheted egy helyen is :-)

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2017. nov. 16. 08:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem, nem én kérdeztem, kedves kötekedő Utolsó!

Meg fél órának el kell telni két kédés között, szóval amúgy sem lehettem én!

És nem is vették fel ajánlott nélkül!!!

2017. nov. 16. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kötekedtem, hanem először segítettem, válaszoltam a kérdésedre - de úgy látom, ez nem tűnt fel :-)

Utána megkérdeztem valamit - ha nem Te vagy, akkor meg miért kapod fel a vizet és kiabálsz itt felkiáltó jelekkel? :-)

Ja, és amúgy van a gyakorinak egy olyan szabálya, hogy nem lehet többször ugyanazt kérdezni - hát ezért szóltam.

2017. nov. 16. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
Vagy elkveredik, vagy ellopják. Néha kézbesítenek.
2017. nov. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!