Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha tegnap rendeltem egy...

Ha tegnap rendeltem egy telefont utánvétellel a mall.hu-ról, akkor azt holnap kifogják hozni?

Figyelt kérdés
Elvileg holnap lesz a szállítás napja,de a nav razzia miatt félek ,hogy semmi nem lesz belőle. Jobban járnék ha lemondanám emailben a rendelést,és megrendelném máshonnan a telefont? A héten már szeretném kéznél tudni.
2017. nov. 15. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:

A héten biztosan nem fogod kézhez tudni - egyenlőre leálltak mindenféle kiszállítással a NAV razzia miatt.

Nyugodtan mondd le.

De azt azért el kell mondanom, hogy mindenhol fennakadások vannak a szállításban - így lehet, hogy ha máshol rendeled meg, akkor sem fogod megkapni a héten.

A futárcégek fullon dolgoznak, a Posta már bejelentette a csomagok limitkorlátozását, + az 1 napos időgarantált csomagot már hivatalosan bejelentették, hogy csak 2 nap alatt tudják kivinni.

2017. nov. 15. 11:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Közben letudtam mondani. Telefonon nem elérhetőek,de a fontosabb emailekre válaszolnak. Írták ,hogy amíg tart a nyomozás semmit nem tudnak szállítani, és ma már több információ ezzel kapcsolatban nem is várható. És amíg ezt nem zárják le addig semmilyen rendelést nem tudnak teljesíteni. Én írtam nekik,hogy ez elég kellemetlen, és megkértem töröljék a rendelést, amit ők megértettek és meg is tettek. Elég nagy slamasztika ez nekik. Kíváncsi vagyok ez milyen kihatással lesz a dolgokra. Black Friday időszakra ilyet benyelni..
2017. nov. 15. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Te még jól jártál, hogy utánvéttel rendelted, de vannak akik esetleg rosszabbul járnak majd:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Amúgy ajánlom szíves figyelmedbe a 8-as választ is.

Lehet, nem jár messze az igazságtól... :-(

2017. nov. 15. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:

"Kíváncsi vagyok ez milyen kihatással lesz a dolgokra. Black Friday időszakra ilyet benyelni.."

Na és karácsony előtt.

Nem véletlen az időzítés.

Ennyi volt a mall.hu-nak, d elehet az egész cégbirodalomnak is. 4,5 M Ft befizetendő elmaradt ÁFA, kamatokkal bírsággal kb. duplája, de a bentragadt készletekkel is buknak soktíz milliót napi szinten. Szép kivégzés volt. Gondolom egy tűzközeli kolléga reklamációját nem kezelték megfelelően.

Vagy jönnek a Nemzeti Webáruházak, a fene tudja...

2017. nov. 15. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
A Mall.hu csak addig foglalkozik a vevővel amíg rá nem sózza a terméket.Én nemrég rendeltem náluk egy csomagolássérültnek árult mikrohullámú sütőt.Elküldtek egy olyat aminek a hátulja és az oldala össze volt törve.Rájuk telefonáltam hogy ez mi?Az mondták elállhatok a vételtől de a posta engem terhel.Arról szót sem ejtettek hogy ők vertek át.Most ott tartok hogy visszaküldtem nekik a roncsot és várom vissza a vételárat.A 3000 forintos oda-vissza posta díj meg jó tanulópénz volt hogy ezektől többet semmit ne vegyek.
2018. jan. 10. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak a visszaküldés postáját kell Neked állnod, az első postaköltséget, amin kiküldték, azt vissza kell fizetniük.
2018. jan. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!