Ti buktatok a Mall.hu bezárása miatt, nektek marad bent előre kifizetett terméketek, amit nem kaptatok meg?
Nekünk 24 ezer forintunk látszik odaveszni. Ennyit fizettünk ki előre egy megrendelésért, amit nem tudtam ma átvenni. (lepattantam az üzlet bejárati ajtajáról ma én is) Most itt szentségelek, ha tegnap eltudtam volna menni a termékekért, most hátradőlve sóhajtoznék, de nem tudtam, és úgy néz ki, a quaestor károsultakhoz hasonlóan minket elfog felejteni a kormányhatalom. :-(
Se pénz, se termék! :-(
Tisztázzunk két dolgot:
- Itt nem az a kérdés, hogy jó vagy rossz interneten vásárolni, hanem mi folyik itt, mi lett a MALL.HU üzlettel? Miért szálltak rá a hatóságok, miért zárták be? Ha pedig ezt tették az állami szervek, akkor miért nem nyilatkoznak az ügyfelek irányába a sajtón keresztül? Eddig egy árva szót sem nyilatkoztak a hatóságok. :-(
- Az előzőekből adódik a második (lényeges) kérdés: Mi lesz a károsult ügyfelekkel???
Ahogy a kérdező is felveti, a quaestor károsultakhoz hasonlóan a hatóságok, azaz a fidesz kormány, most a mall.hu károsult ügyfeleit is letojja nagy ívben???
Nekik csak az számít, hogy ki mennyit tol vagy nem tol be az államkasszába adók formájában?
Összeesküvéselmélet ide vagy oda, nem szabad elfeledkezni arról a tényről, hogy a fidesz kormány nemzeti webshop-franchise-t álmodott meg, azaz rá akarja tenni a kezét a hazai webshop rendszerre! (lásd dohánymutyi)
Mivel jelenleg nagyon sok hazánkban üzemelő webshop külföldi cég kezében van, valahogy ki akarják őket túrni, ill. el akarják űzni őket Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!