Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti buktatok a Mall.hu bezárása...

Ti buktatok a Mall.hu bezárása miatt, nektek marad bent előre kifizetett terméketek, amit nem kaptatok meg?

Figyelt kérdés

Nekünk 24 ezer forintunk látszik odaveszni. Ennyit fizettünk ki előre egy megrendelésért, amit nem tudtam ma átvenni. (lepattantam az üzlet bejárati ajtajáról ma én is) Most itt szentségelek, ha tegnap eltudtam volna menni a termékekért, most hátradőlve sóhajtoznék, de nem tudtam, és úgy néz ki, a quaestor károsultakhoz hasonlóan minket elfog felejteni a kormányhatalom. :-(

Se pénz, se termék! :-(

2017. nov. 15. 00:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Igen de ez hogy jön ide?
2017. nov. 15. 17:43
 12/16 anonim válasza:
89%
Kedves 7#, sokan nem a fővárosban élünk (igen, ilyen is van)...vidéken sajnos baromi sok minden nem elérhető, kénytelenek vagyunk neten vásárolni, és nem személyesen. Ha mindenért Pestre rohangálnék, akkor kb naponta mehetnék....
2017. nov. 15. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Tisztázzunk két dolgot:

- Itt nem az a kérdés, hogy jó vagy rossz interneten vásárolni, hanem mi folyik itt, mi lett a MALL.HU üzlettel? Miért szálltak rá a hatóságok, miért zárták be? Ha pedig ezt tették az állami szervek, akkor miért nem nyilatkoznak az ügyfelek irányába a sajtón keresztül? Eddig egy árva szót sem nyilatkoztak a hatóságok. :-(

- Az előzőekből adódik a második (lényeges) kérdés: Mi lesz a károsult ügyfelekkel???

Ahogy a kérdező is felveti, a quaestor károsultakhoz hasonlóan a hatóságok, azaz a fidesz kormány, most a mall.hu károsult ügyfeleit is letojja nagy ívben???

Nekik csak az számít, hogy ki mennyit tol vagy nem tol be az államkasszába adók formájában?

Összeesküvéselmélet ide vagy oda, nem szabad elfeledkezni arról a tényről, hogy a fidesz kormány nemzeti webshop-franchise-t álmodott meg, azaz rá akarja tenni a kezét a hazai webshop rendszerre! (lásd dohánymutyi)

Mivel jelenleg nagyon sok hazánkban üzemelő webshop külföldi cég kezében van, valahogy ki akarják őket túrni, ill. el akarják űzni őket Magyarországról.

2017. nov. 16. 08:47
 14/16 anonim ***** válasza:
A questort ne keverjük ide, az egy kockázatos dolog volt, csak az idióták rakták oda a pénzük (és a b
2017. nov. 16. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:
(és a bennfentesek, de aki nem az az minek kockáztat amikor évekkel ezelőtt tudható volt, hogy bukta lesz?)
2017. nov. 16. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
A Mall.hu csak addig foglalkozik a vevővel amíg rá nem sózza a terméket.Én nemrég rendeltem náluk egy csomagolássérültnek árult mikrohullámú sütőt.Elküldtek egy olyat aminek a hátulja és az oldala össze volt törve.Rájuk telefonáltam hogy ez mi?Az mondták elállhatok a vételtől de a posta engem terhel.Arról szót sem ejtettek hogy ők vertek át.Most ott tartok hogy visszaküldtem nekik a roncsot és várom vissza a vételárat.A 3000 forintos oda-vissza posta díj meg jó tanulópénz volt hogy ezektől többet semmit ne vegyek.
2018. jan. 10. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!