Szeretnek Angliaban ingatlant venni es kiadniberban vagyakar csajat felhasznalasra. Mik a feltetelek?
Mennyi ideje kell itt lenni Angliaba ?
Mekkora toke kell kb stb
"Mennyi ideje kell itt lenni Angliaba?"
Ha megveszed, nem kell ott lenned, ha csak ki akarod bérelni, akkor általában fel kell tudni mutatni fél év angliai munkaviszonyt.
Koszonom az eddigivalaszoka.
Igen tudom mert mar ket eve itt eleg csak hallottam olyanrol hogy kel 3 eves kint tartozkodas meg stb
Igen mortgagere gondoltam es meg nem vagyok itt 3 eve.
Budapesten ha vannak lakast 20-25 milliosertekben akkor kiadhatom kb 100-150 ezer forintert egy honapra, de mivel en itt elek es sajnos itt az a penzt nem sokat er ezert itt szeretnek
Ha jól tudom, elég nehéz buy to let-es mortgage-t felvenni first time buyer-nek...több alapot is kérnek, általában 25%-ot. 2 éve élsz Angliában és már összeszedtél depositra kábé
minimum 20 ezer fontot? ...és még kábé 10-et a papírmunkákra, felújításokra és butorozásra....hmm hol dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!