Várható, hogy hónapokon belül az USD-HUF árfolyam még sokat változik?
"Azt én is tudom, hogy a pontos árfolyam meghatározásához jóshoz kellene fordulnom"
- kb most is azt tetted, mert jellemzően a gyakori közönsége sem "magasabban képzett" :D (kéretik senkinek nem megsértődni: a kivétel erősíti a szabályt :-) )
" de azért remélem, aki jártasabb a pénzvilágban, nyomon követte, miért volt esés és emelkedés (mert én nem sokat tudok róla), az csak tud valami tanácsot adni."
- a tőzsdézés egyik alapszabálya: a múltbéli történések semmilyen garanciát nem adnak a jövőbeli eseményekre.
"Nem nagyon értem, miért kell trollkodni."
- nem trollkodott, "tisztességesen" válaszolt a maga módján :-) ugyanis vagy megy feljebb, vagy nem. Senki nem tudja, mi lesz holnap?
Szerinted, ha pl. holnap merényletet kísérelnének meg Trump ellen, erősödne a dollár vagy gyengülne?
Szerintem erősödne!
Másrészről mikor az elnöki beszéd alatt hirtelen abbahagyta a mondókáját és úgy nézet, mint aki nem tudja hol van, majd sarkon fordult és kivonult, akkor azon a héten esett 20Ft-ot az árfolyam.
Kérdező javaslom szerezd meg a titkosított egészségügyi adatait és az alapján kalkuláld ki az árfolyam változásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!