Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Várható, hogy hónapokon belül...

Várható, hogy hónapokon belül az USD-HUF árfolyam még sokat változik?

Figyelt kérdés
Nekem most az lenne kedvező, ha ilyen 280-290 Ft lenne az ára, de a nyár elején 270 körüliről indult az esés, és nemsokára visszaér ahhoz a szinthez. Szerintetek fog még fentebb is menni 1-2-3 hónapon belül?
2017. nov. 11. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, varhato.
2017. nov. 11. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, semmikeppen.
2017. nov. 11. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem várható
2017. nov. 11. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Meggondoltam magam, úgy néz ki, nem.
2017. nov. 11. 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez most mire volt jó? Azt én is tudom, hogy a pontos árfolyam meghatározásához jóshoz kellene fordulnom, de azért remélem, aki jártasabb a pénzvilágban, nyomon követte, miért volt esés és emelkedés (mert én nem sokat tudok róla), az csak tud valami tanácsot adni. Nem nagyon értem, miért kell trollkodni.
2017. nov. 11. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Azert, mert a jovobeli arfolyamokat annyi minden befolyasolja, hogy lehetetlen megjosolni. Ha nem igy lenne es minden elore el lenne dontve, senki se tozsdezne.
2017. nov. 11. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:

"Azt én is tudom, hogy a pontos árfolyam meghatározásához jóshoz kellene fordulnom"

- kb most is azt tetted, mert jellemzően a gyakori közönsége sem "magasabban képzett" :D (kéretik senkinek nem megsértődni: a kivétel erősíti a szabályt :-) )

" de azért remélem, aki jártasabb a pénzvilágban, nyomon követte, miért volt esés és emelkedés (mert én nem sokat tudok róla), az csak tud valami tanácsot adni."

- a tőzsdézés egyik alapszabálya: a múltbéli történések semmilyen garanciát nem adnak a jövőbeli eseményekre.

"Nem nagyon értem, miért kell trollkodni."

- nem trollkodott, "tisztességesen" válaszolt a maga módján :-) ugyanis vagy megy feljebb, vagy nem. Senki nem tudja, mi lesz holnap?

Szerinted, ha pl. holnap merényletet kísérelnének meg Trump ellen, erősödne a dollár vagy gyengülne?

2017. nov. 11. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem erősödne!

Másrészről mikor az elnöki beszéd alatt hirtelen abbahagyta a mondókáját és úgy nézet, mint aki nem tudja hol van, majd sarkon fordult és kivonult, akkor azon a héten esett 20Ft-ot az árfolyam.

Kérdező javaslom szerezd meg a titkosított egészségügyi adatait és az alapján kalkuláld ki az árfolyam változásokat :)

2017. nov. 12. 07:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Imagine 270 a dollar. Oregszunk
2022. jún. 30. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!