Szerintetek jó adás vétel volt ez?
Nem gondoltam,hogy el fogom adni valaha is,bánom?hiányzik de kell a pénz!
2 éve vettem egy gucci cipőt 126 000Ft volt
Kb egy hónapja egy Gucci sálat 75 000Ft
Ma összesen 70 000ért a kettőt elvitték. Drágábbért nem vitték el mert már többször próbáltam. Ha bele gondolok a sál meg térült a cipőt konkrétan ingyen adtam oda.. és pont olyan vitte el akinek lett volna pénze rá..
kell a pénz,eladtam,ennyi..
jól döntöttem? Nem
2 év alatt el lehet számítani magunkat, azt megértem.
De hogy lehet, hogy 1 hónapja 75 ezerért vettél egy sálat? Akkor mennyi pénzed volt? Mert ha 100 milliód, és azt buktad el egy hónap alatt, az kemény. De ha volt 300 ezer forintod, és abból 75 ezret költöttél a sálra, akkor tényleg hülye vagy.
Amúgy most az eladásnál jól döntöttél (kellett a pénz, ezeket meg pénzzé tudtad tenni és többet kaptál értük, mint amennyit értek).
Ellenben 2 éve meg 1 hónapja nagyon-nagyon rosszul döntöttél, amikor megvetted ezeket.
"hogy jutottal el odaig hogy tavaly 126 ezerert vasaroltal cipot ma pedig kell a penz ezert eladod a cipod .. ?"
Hogy, hogy... úgy, hogy nem engedheti meg magának alapból. Mindig ezt csinálják az ilyen csövesek. Vesznek a minimálbérükre valamit, ha egy kis pénzhez jutnak, csak azért, hogy lehessen a haveroknak/családnak pengézni. Tipikus :) Mint amikor megnyeri egy pénzügyi analfabéta a lottót, és vesz 2 luxusautót, meg egy villát. Aztán csodálkozik 5 év múlva, hogy nem tudja már fenntartani a 200ezres rezsijű házat, meg a 2 luxusautónak a havi 300ezres üzemanyag+biztosítás+adóit. Valószínűleg itt is ez történt, csak kicsiben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!