A rádióban szeretnék hirdettetni, tippek egy profi szövegre?
Weblap-, szórólap-, névjegykártya szerkesztést vállalnák, és várom az ötleteket jó szövegre, legyen benne foglalva hogy profi munkát végzek nagyon jó áron. Ugyanakkor a szórólapok és a névjegykártyák nyomtatását is vállalom, tehát ez is legyen benne.
Köszi a tippeket! :)
Értem. Tehát ingyen valaki találja ki, hogy utána te bevételt realizálj a nem saját magad által kitalált szlogenből.
Parancsolj: [link]
Itt hirdesd meg, és fizess érte, annak aki kitalálja neked, mint ahogy egy tisztességes ember csinálná. Hajrá :)
Nem értem hogy ebben mi nem lenne tisztességes, s ha valakinek jó szíve van az akkor leír pár tippet, s nem kell azon szarjon hogy nem fizettem érte x összeget. Csak a gyengén képzettek félnek, aki igazán jó a szakmájában az úgyis megél belőle ha nem mindent csak pénzért csinál.
Kössz szépen bari..
Ohh értem, a pénz nem lényeg...
Akkor a jó szívedből gondolom te is gyártasz weblapokat, szórólapokat.
Én tisztességtelennek érzem, hogy te bevételt realizálsz abból, hogy valaki ingyen megcsinál neked valamit. Persze, ha van ilyen madár, akkor remélem kapsz tőle segítséget. Neked mindenképpen jó lesz :)
'Csak a gyengén képzettek félnek, aki igazán jó a szakmájában az úgyis megél belőle ha nem mindent csak pénzért csinál.'
na baratom, neked is azt kivanom, minden ugyfeled akinek csinalsz valamit, ezzel a dumaval bujjon ki a fizetes alol. a tipikus, sz**rago magyar vallalkozo iskolapeldaja vagy, mindenki neked hordja ossze a BMW-re valot, te meg rohogsz a luzereken, te, a sikerember, a dorzsolt, a jeg hatan megelo eletcsaszara...
fognak meg teged kellemetlen meglepetesek erni az eletben, az biztos.
íme van egy frissített verzió:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Szóró-, weblap, névjegykártya
Megcsinálom olcsó árba'
Vegyél tőlem, segíts rajtam,
Ezt a szlogent ingyen kaptam.
Ha rádióban akarsz hirdetni, akkor ott kell, hogy dolgozzanak kreatívok... elmondod, milyen tartalma legyen a reklámszövegnek, ők pedig megírják neked.
Általában benne van a reklám készítésének árában.
Vélhetően jobban jársz velük, mert nekik tudniuk kell, mi lehet egy szövegben, mi nem. Ráadásul ha másodperc-alapon fizetsz a reklámodért, egyáltalán nem mindegy,hogy milyen hosszú szöveget írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!