Hatvan évesen milyen esélyem van állást találni budapesti férfiként?
Figyelt kérdés
Azt sem tudom, milyen kulcsszavakat használjak a keresőben.
Reprodukciós fényképész voltam két évtizeden át. Ez már megszűnt szakma, illetve szinte teljesen eltűnt.
Szkenner operátor is voltam DTP stúdiókban, majd könyveket, magazinokat tördeltem. Ilyen végzettségem is van.
Még van állásom, de esélyes a cég összeomlása.
Ront a helyzeten, hogy 5 éve már nem a szakmában dolgozom. De ha nem tudok visszatérni a kiadványtervezéshez, az sem baj, csak legyen jövedelmem, s ne fájjon olyan nagyon a megszolgálása.
2017. nov. 6. 14:16
1/3 anonim válasza:
Legyél biztonsági őr. Oda biztosan felvesznek 60 évesen is, nem olyan rossz a fizetés és nem kell csinálni semmit.
2/3 anonim válasza:
Portás álláshoz is biztonsági őr papír kell többnyire. Érdemes elvégezni a tanfolyamot.
3/3 anonim válasza:
küldtem egyet priviben - és még a rengeteg copyguru, print és társainál is lehet keresni - ott néha kérnek szerkesztést is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!