Egy webshopban jeleznem kell egy rendelést követően valahogy ha elutaltam a pénzt?
Elküldheted, de felesleges bármilyen screenshotot csinálni. Úgysem hiteles, ráadásul hétvége van, vagyis még akár vissza is vonhatnád. Értelmes ember nem fogad el ilyeneket, nem foglalkozik velük.
Szóval jelezni jelezheted az utalás tényét, hogy holnap nézzenek rá a számlájukra. Ezt maguktól is meg kéne tenniük, de én már találkoztam nem egy olyan céggel, akit noszogatni kellett, hogy elkezdje feldolgozni a rendelést az utalás után.
gondolom a rendelésnél le volt írva, mi a teendőd. a legtöbbször úgy intézik ezt, hogy a rendelésed azonosítóját írd bele a megjegyzésbe, és majd az alapján azonosítják, hogy az a te rendelésed ellenértéke, hiszen egy nap akár beérkezhet 10-20 számlaszámról is az utalás, vagy forgalmasabb webshop esetén mégtöbb.
ha nem volt semmi odaírva, akkor meg gondolom kisakkozzák, hisz a neved ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!