Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előlegben odaadtam neki egy...

Előlegben odaadtam neki egy gitárt hogy majd kifizeti, eljött a nap, de nem fizet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ugy volt h mára meglessz a pénz (20 k) de azt mondta (kb 1 honapja) hogy egy magas faszi ellopta amikor elment neki eladni és azt mondta h az az övé. biztos hogy nem lopott, bizalmas baráttól vettem, aki anno a papájától kapta... semmi adásvételi nincs. csak kezetfogtunk...

2017. okt. 31. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tegyek?"

Verd a fejedet a falba, hogy ilyen "okos" voltál és vond le a tanulságot: addig nem adunk oda semmit, amíg nem fizet az illető.

Megbíztál valakiben, aki becsapott - ez a "tanulópénz", hogy üzletben nincs barátság.

2017. okt. 31. 13:07
 2/7 anonim válasza:
Rendőrségnél még próbálkozhatsz, de kicsi rá az esély, hogy vissza kapd.Még pár haverral meglátogatod.....
2017. nov. 1. 06:21
 3/7 anonim ***** válasza:

""Rendőrségnél még próbálkozhatsz"

Hát ezt nem hinném, hogy járható út, ugyanis ahhoz, hogy a rendőrségnél próbálkozzon, elsősorban be kellene tudnia bizonyítania, hogy övé volt a gitár (pl. blokk, adásvételi, stb) Mivel ilyen nyilvánvalóan nincs, ezért már itt elbukik a dolog. Aztán a "vevő" mondhatja azt is, hogy ajándékba adta neki a kérdező: egy állítás, egy tagadás - a dolog nem áll meg. Papír nincs.

2017. nov. 1. 10:28
 4/7 anonim válasza:

"Ugy volt h mára meglessz a pénz (20 k) de azt mondta (kb 1 honapja) hogy egy magas faszi ellopta amikor elment neki eladni és azt mondta h az az övé"

Értem én, de ennek a mondatnak az ég világon nem volt semmi értelme, azt tudod ugye?

odaadta valakinek.? elment eladni? eladni?? ellopták tőle? miközben eladta? Ellopták, vagy elvették? Ellopta aztán aztmondta, hogy azért lopta el ert az övé? KI, KITŐL?

MIVAN? -.-

2017. nov. 1. 14:10
 5/7 Waff ***** válasza:

Rendőrségnél akkor sem tennének semmit ha 100 százalékban bizonyítanád hogy a te tulajdonod és azt is hogy el lopták. Rendőrséghez fordulni bármilyen ügyben kb olyan lenne mintha felköpnél a levegőbe utána meg alállnál...

Jól mondja az első...tanulópénz, sajnos semmit sem tehetsz.

2017. nov. 1. 14:29
 6/7 anonim válasza:
Mondjuk a kérdés alapján nem csodálom túlzottan, hogy így jártál.
2017. nov. 2. 07:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Srácok köszi a válaszokat, meglett oldva. Anyám végül felhivta hogy mi a fszt képzel magárol. Másnap reggelre hozta vissza xdd most hallottam vissza haverjaitol hogy eladta valakinek és visszavette
2018. jan. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!