9. vagyok, semmilyen értesítést nem kaptam. Belépek minden nap, de csak a befogadásról szóló értesítés van az értesítési központban.
2017. nov. 19. 14:19
12/31 sm's girl válasza:
Nálam sincsen még meg, de remélem jövőhéten meglesz már!
2017. nov. 19. 19:14
13/31 anonim válasza:
Nem mindenki egyszerre kapja. Tavaly is javában zajlott a hűtő csere sokaknál és én nem kaptam csak hetekkel később értesítést.
Igazából belépni se muszáj, mert jön emailben úgyis.
2017. nov. 19. 19:14
14/31 anonim válasza:
Igen még én sem kaptam, köszi a válaszokat!
2017. nov. 20. 20:04
15/31 anonim válasza:
Én sem kaptam. :(((
Lehet, hogy csak januárban vagy egyáltalán nem?
2017. nov. 22. 09:38
16/31 anonim válasza:
Ne aggódj, mi se kaptuk még. Tavaly július végén adtuk be és decemberben lett eredmény. Most augusztus végén adtuk be, így simán lehet, hogy csak Januárban lesz eredmény.
2017. nov. 22. 20:52
17/31 anonim válasza:
Szia!
Én sem kaptam még semmi visszajelzést! Az első döntésről már láttam a támogatottak listáját. Nem tudom, hogy milyen ütemben döntenek és mennyi lesz, de én is nagyon várom! A státusza a pályázatomnak egy ideje már a “feldolgozás alatt”.
2017. nov. 23. 17:08
18/31 sm's girl válasza:
Ti melyik régióból küldtétek be? Mert én arra is gondoltam, hogy lehet hogy régiónként dolgozzák fel, és pl. az utolsó régiósok nem kapták még meg.
2017. nov. 24. 20:54
19/31 anonim válasza:
Észak Magyarországról. Átfutottam az “első döntést” és minden régióból voltak, összesen 13 ezer valamennyien.
2017. nov. 25. 15:09
20/31 anonim válasza:
Én felhívtam őket.
Közölték velem, hogy beérkezési sorrendben bírálják el a pályázatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!