Ha nem vásároltam az Amazonon, de minden nap kapok -928 ft-os levonás üzenetet, és -43000-ba vagyok következő hónapban levonhatja a bank a pénzt?
Üdv. Regisztrálam az amazonra. Mindenap kaptam erről üzenetet. Most , a mai nap írta a bank hogy -43.000-ben vagyok Írtam a banknak hogy semmi vásárlásom, semmi nem volt az Amazonon keresztül. Lehetséges hogy levonja a megadott pénzt az UniCredit?
Természetesen az orders, history-ban SEMMI féle log nincs. Arról hogy miért vonna le.
Jobb volna megkérdezni a bankot, hogy mi az, ami vonja a pénzt, mert az Amazon nem csinál ilyet pusztán regosztrációtól.
Én regisztrálva vagyok, vettem már tőlük elég sok mindent és soha nem vontak le pluszba semmit.
Szóval meg kellene nézni, hogy tényleg az Amazon csinálja-e egyáltalán.
Hát, nem azért, de Téged kb. másfél hónapig nem zavart, hogy minden nap majdnem ezer ft-ot vonnak le? Miért vártál ilyen sokat? És miért ÍRTÁL a banknak? Azt tudod, hogy a hivatalos ügyintézés szerint 30 nap a kötelező válaszadási idő?
Ha 25 nap múlva válaszolnak, akkor már 68 ezer ft-al fogsz tartozni?
Én a helyedben AZONNAL -. illetve most ünnepek jönnek - de ünnepek után azonnal bemennék egy bankfiókba és rákérdeznék.
"Lehetséges hogy levonja a megadott pénzt az UniCredit? "
Nem lehetséges, hanem már le is vonta. Ezért vagy mínuszban.
Valami előfizetés lesz ez. El kellett volna olvasni az apró betűs részt is.
Mondjuk az Amazon ezt írja:
"Amazon Prime is just $10.99/month.
Cancel anytime."
Azaz 11 dollár havonta és bármikor lemondható. Valami továbbra is sántít a napi ezressel.
A Twitch Prime ezt írja:
"After your free trial, Prime Video is just EU€2.99/month for the first 6 months, just EU€5.99/month after."
Azaz az első félévben három euró HAVONTA. Az havi egy ezres nem napi.
Továbbra is sántít a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!