Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tescoban mindenkinek muszáj...

Tescoban mindenkinek muszáj pénztárosnak lennie?

Figyelt kérdés

Ha valaki dolgozott már tescoban, meg tudná mondani, hogy hogy működik ez?:)

Én nem szívesen lennék pénztáros, elpakolgatok én, csak pénzzel ne kelljen bánnom. Ha felvesznek árufeltöltésre és én azt mondom, hogy oké, de nem kasszázok? Akkor elküldenek, ugye? Cserélni nem lehet ilyenkor valakivel?

2010. máj. 28. 19:18
 1/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
85%

Én ugyan nem értek hozzá, illetve nincs tapasztalatom, de teljesen biztos, hogy nem ülhet bárki a pénztárhoz. Sok pozíció (beosztás) lehet és ebből az egyik a pénztáros.

Nyugodtan próbáld meg!

2010. máj. 28. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
lol
2010. máj. 28. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
A L*dlinél van ez,hogy mindenki pénztáros is . A Tecsonál nem kell az árufeltöltőnek soha beülni a kasszába.
2010. máj. 28. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Igen, kell. Legalábbis nálunk kellett. Én 5 évet dolgoztam ott és úgy szólt a szerződésünk, hogy árufeltöltő-pénztáros, holott nem is rendelkeztem pénztárosi végzettséggel. Az egészet lezavarták egy 3 alkalmas helyi oktatással, amit a vevőszolgálati vezető tartott.
2010. máj. 28. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van.Én is tescós voltam.Az igaz,hogy vannak állandó kasszások,de ha nagy a roham akkor az árufeltöltőnek be kellett állni.És a szerződés is úgy van hogy árufeltöltő-pénztáros.Cserélni nem lehet,mert ha azt mondják,hogy te vagy aznap a beugró kasszás,csak nem mondhatod,hogy neked most ehhez nincs kedved.Egy műszakban is csak egy ember lehet egy kasszában.Szerintem betanítanak kasszára,és utána már menni fog.
2010. máj. 29. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Árufeltöltő voltam, de ha úgy tartotta kedvük betettek a kasszához. Ezért is mondtam fel mivel nem is értek hozzá.
2010. máj. 29. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ogen voltam interjún és megmondták, hogy mindenki kasszás. engem per pill pénztáros pozícióra vettek fel, félek mint a nyavaja, 4 rában jó nem sok, de nekem az:D nem tok fejben számolni, meg visszaadni :S jajjjj
2010. szept. 7. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok :D Azóta túléletm és szeretem is a pénztároskodást :)
2010. nov. 12. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!