Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ali express? Mennyit fizessek?

Ali express? Mennyit fizessek?

Figyelt kérdés
A csomagolason teljes hulyeseg van.Ket dolgot rendeltunk,a csomagolason csak egy van beirva es nem is jol.1,55 helyett 1,50.Ugye hogy azt kell nezni,amit az ali ir ki,mert annyit vonnak le?
2017. okt. 7. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen csomagoláson? Addig fel sem adják a terméket míg ki nem fizetted. A fizetést akkor végezheted el ha hozzáadtad a termékeket a kosaradhoz, majd a fizetésnél minden létező fizetendő dolgot összesít és kiírja hogy mennyit kell fizetned.

Ha ezen már túl vagy és megfogták a vámon, akkor eleve nem számít mi van a csomaglásra írva, mert a fizetésről szóló számlát/visszaigazolást kell bemutatnod.

Elég kusza így a kérdés.

2017. okt. 7. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Mas rendelte nekem es en kifizetem neki.

A csomagolasra mas ar van irva mint ami a rendelesnel van.

2017. okt. 7. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg kell kérdezni, elkérni a kifizetésről szóló számlát attól aki neked megrendelte. A kínaiak rendszeresen trükköznek ezzel, és azt csinálják hogy a valós árnál jóval kevesebbet írnak rá vagy ajándékként címkézik fel, hogy a vámon át tudjon menni a termék. Így a csomagra írt összeg nem lesz valós elég sok esetben.

De ez miért kérdés? Aki megrendelte nyilván tudja mennyit fizetett, és annyit kér el tőled is.

2017. okt. 7. 17:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Azert mert eloszor rendelt es fura volt szamunkra hogy ez hogy mukodik.De koszonom,mostmar ertem.Nem fogom figyelembe venni a csomagolason levo arat.
2017. okt. 7. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 900 dollár értékű cucc termék jött be úgy, hogy

az volt a csomagon, hogy "GIFT 5 USD"

Ez egyrészt a vám miatt van, de főként azért, mert kint

bizonyos összeg felett exportengedély kell, ugye a

kínaiak sem szeretnek adót fizetni, ezért ők is csalnak :)

Oldalon ott az orders history, ott van, mikor mennyiért

mit rendeltél. Sőt, a bankszámlán is lesz egy tétel,

mellé írva az adott összeghez, hogy milyen árfolyamon

változtak át mennyi devizát. Egyértelműen meg lehet

találni :)

2017. okt. 7. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!