Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » "Kezbesites regisztralva"...

"Kezbesites regisztralva" mikozben megse jott a csomagom. Ilyenkor mi a teendo?

Figyelt kérdés
Az aliexpressrol egy taskat rendeltem. A nyomkovetesi szam alapjan, azt irja, hogy az sikeresen megerkezett. Na most sem en, sem egy rokonom nem vett at semmilyen csomagot, a postaladaban ertesito nincs es az utolso ismert helyszin az a Budapest 112-es posta. Mit csinaljak szerintetek? Irjak az eladonak vagy a postanal erdeklodjek? Esetleg meg varjak holnapig? Segitsetek kerlek, minden valaszt megkoszonok.
2017. okt. 4. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Az eladónál hiába érdeklődsz, xart se tud majd mondani arról mi történt MO-n a postával...

Postánál kell érdeklődni.

2017. okt. 4. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocsanat nem is ma, hanem mar tegnap allitolag megtortent a kezbesites.

Csak azt nem ertem, hogy hogy? Az elado meg mar keri, hogy jelezzek vissza...

2017. okt. 4. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdezd körbe a szomszédjaidat - lehet, hogy valaki átvette.

Nálunk is volt már, hogy futár odaadta az egy emelettel lejjebb lévő nő cuccát.

2017. okt. 4. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy kisebb varosban elek, csaladi hazban. Korbe kerdezhettem a szomszedokat, de nem hiszem, hogy vki atvette volna, vagyunk annyira joba veluk, hogy szolnanak. Nem ertem egyszeruen...
2017. okt. 4. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
-t
2017. okt. 4. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:

mit nem értesz? ellopták

postán kérdezz rá, ki vette át, de kerestetni csak a feladó tudja

2017. okt. 4. 21:17
 7/7 A kérdező kommentje:

A kinai azt irta, hogy a hajozasnal megrongalodott a nyomkotveto szam, idot ker tolem, 15-20 munkanapot.

A postanal pedig azt mondjak, hogy valoban kezbesitve lett, de nem ertik, mikent mivel ok igy videkre egyebkent nem kezbesitenek, szoval valoszinu vmit elirt az elado vagy epp mas is tole rendelt es osszetevesztette az iranyitoszamot. Mindegy, lesz ami lesz, varnom kell igy is, csak ez eleg elkeserito. Meg, jo hogy nem tobb ezer forintrol van szo.

2017. okt. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!