Munkanélküli vagyok. Már ott tartok, hogy éhen halok, de gyárba akkor sem megyek el, ha éhen döglök akkor sem. Ezen a retkes Tatabányán nem találni munkát. Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 20:08
1/11 anonim válasza:
nem értelek, döntöttél, hogy éhen halsz.
akkor mi a kérdés?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem kell szó szerint érteni
2017. szept. 28. 20:14
3/11 anonim válasza:
Négy lehetséges megoldás van.
1. Éhen halsz.
2. Elfogadod azt a munkát, ami adódik, esetedben a gyárat.
3. Kiterjeszted más településekre a munkakeresést.
4. Végiggondolod, hogy milyen tudásod/képességed van, amit önállóan, munkáltató nélkül is tudnál kamatoztatni.
4/11 anonim válasza:
3-as kiválóan összefoglalja. Ha tényleg akkora lenne a szükség, már rég elmentél volna a gyárba. Ott is lehet azon gondolkodni, hogy merre tovább.
5/11 anonim válasza:
Ha nem vagy hajlandó gyárba menni, akkor halj éhen..ennyire egyszerű. Van munka, csak neked derogál dolgozni. Gondolom nem orvos, mérnök stb diplomád van.
6/11 anonim válasza:
Azt mondod éhezel, de interneted van.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
LOL :D
Engem meg direkt nem vesznek fel itt ahol lakom, bottal verik ki innen az embert. Fogyatékos sz ar munkára aztán nem lehet bejutni !
10/11 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy akkor az orbán minek küld ide munkahelyeket ha szórakoznak az emberrel. Legyen minden Bp-en, aztán elég ide a koncerterem, meg az egyetem, meg boltok egymás p--csájába mindenhol ami diák munkásokkal van tele !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!