Paypal rendszer hogy működik pontosan?
Regisztrálni szeretnék, mert online munkák miatt többen is utalni akarnak több országból, de közvetlen bankszámlára nem hajlandók, mert az nagyon nagy költség nekik. Ragaszkodnak a Paypalhoz.
Oké, de ezt hogy oldom meg? A magyar vagy akármelyik másik bankszámlaszámomat kell összepárosítani a Paypallal, és akkor ők meg automatikusan arra továbbítják, ami nekem oda érkezik? v agy nem továbbítják, hanem azon tárolják és külön kérésre és külön költségre küldik tovább bankszámlára?
Valaki mondja el nekem lécci pontosan, hogy megy ez.
köszi
bankszámládat összepárosítod a paypal regisztrációddal, aztán a bankkártyádat is összekötheted vele, így egyszerűbb lesz neten vásárolni.
persze ha te csak arra használod, hogy oda érkeztesd a bevételeidet, akkor nem szükséges a bankkártyádat összekötni a paypallal, elég csak a bankszámládat.
A paypalról pedig a "withdraw" funkcióval tudod áthívni a paypal pénzed a bankszámládra.
Nem nagy ügy.
nézd, aki nem, ismeri, annak elég nehéz ...
1, honnan tudja az aki fizet nekem, h hova utaljon? mit kell megadnom neki?
2, milyen áthívásról írsz? magyarul az mit jelent? vagy nem értem, egyáltalán miért őrizné valaki a pénzét a paypalon, amit gyakorlatilag készpénzben sosem lát és pl bevásárláshoz se tudja elkölteni?
szal nem bonyolult valóban a villanyszerlés egy villamosmérnöknek, de elmondanád ezt olyannak is, akinek fogalma nincs semmiről a paypallal kapcsolatban?
e-mail címet adsz meg a partnernek amikor valaki a paypalodra utal pénzt.
vagy tudsz regisztrálni egyedi nevet és akkor a paypal.me/egyedinev -re küldenek pénzt
áthívás:
mit nem értesz?
a paypalodra valaki utalpénzt, ott megjelenik a pénz az egyenlegeden (balance)
mondjuk 1000USD
akkor te ezt az 1000USD szeretnéd a magyar bankszámládon
látni, hogy tudjál a közértben kenyeret venni.
Ezt a withdraw funkcióval fogod tudni megtenni, tehát áthívod a paypalodról a pénzt a bankszámládra.
remélem érthető.
Ha kipróbálod, akkor mindent megfogsz érteni.
Ennyi idő alatt már rég regisztrálhattál volna, és jobban érthető lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!