Hogy kell visszamondani a Rendelkezésire álló segélyt?
Figyelt kérdés
megházasodtam és így elvileg nem járna a segély és vissza szeretném mondani !
jövö hónapban szülök így nem tudom hogyan kell ezt intéznem!
most megyek átíratni az irataimat!
előbb írassam ár és utána mondjam vissza vagy előbb mondjam vissza és utána írassam át vagy szülésig maradjak ezen a segélyen ??
hogy működik az ilyen??hogyan kell intézni hivatalosan?
2010. máj. 27. 06:58
1/4 anonim válasza:
jövedelmi viszonyaidban történő változást (8) vagy max. 15 napon belül be kell jelentened. ha nem tudsz bemenni, akkor elég, ha küldesz egy levelet hivatalosan ajánlott tértivevénnyel. de azért én bemennék, utána még kaphatod 3 hónapig a felét, és még 3 hónapig annak a felét. (ha szükségetek van még arra a pénzre)
2/4 A kérdező kommentje:
de előbb az irataimat csináltassam meg vagy előbb mondjam fel?
2010. máj. 27. 08:19
3/4 anonim válasza:
előbb csináltasd meg, hiszen onnantól van változás. mikor mindent megcsináltál, és beállt a változás, 15 napon belül jelentsd le.
4/4 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a segítséget:)
2010. máj. 27. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!