Foxpostban jártasok! Mit írjak a borítékra?
Figyelt kérdés
Megnéztem a weblapjukon a videót, elolvastam a tippeket. Azért nem vonatkozott erre semmi, mert nem is kell feliratozni a csomagot? Köszi!2017. szept. 7. 11:31
1/4 anonim válasza:
De, a címzett telefonszámát mindenképp rá kell írni. De erre az automata a feladáskor úgyis emlékeztet majd :)
2/4 anonim válasza:
Én is mindent elolvastam, az összes videót megnéztem, hívtam őket telefonon amit nem vettek fel, sőt még e-mailt is írtam ez ügyben amire nem válaszolnak 2 hete!
Úgyhogy kénytelen voltam magam kitalálni mit írjak a csomagra.
Házhoszállítás esetén automatikusan van kinyomtatható címkéd, viszont automatából automatába én ráírtam a feladó telefonszámát, a célautomatát, e-mail címét meg még a csomagfeladási számom is amivel kinyílt a rekesz
3/4 anonim válasza:
Utolsó: igazából semmit nem kell a csomagra írni! Én sokat küldök velük és egy betűt se szoktam ráírni. Eddig még minden megérkezett. :)
4/4 anonim válasza:
Semmit, ők kiveszik, kinyomtatnak helyben matricát és rányomják. Minden automata nekik, ne címkézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!