Hogyan tudok a metró áruházba magán személyként vásárolni,? Tudom kártya kell hozzá de hogyan?
Megerősítem az utolsó hozzászóló állítását.
Én egyéni vállalkozóként igényeltem társkártyát a a tágabb értelemben vett családtagoknak, barátoknak. Mármint azoknak, akik rákérdezés után kértek. Ezzel bemehetnek, vásárolhatnak, csak egy "szépséghiba" van: a pénztárnál leolvassák a a társkártya számot, az alapján az én nevemre és az én címemere állítják ki a számlát. De ez senkinek sem baj. Én nem mindent számolhatok el, nekik meg lényegtelen, hogy kapnak áfás számlát, vagy nem.
Egy időben "bosszúból" nem jártunk a Metróba. Volt onyal időszak, hogy "olyan" idős volt a harmadik fiam, hogy nem engedtek be, ha velem volt.
#8-as, te is nézzél utána:
Igen, tényleg ott van. Egy sorral lejjebb meg az, hogy
"Adóbejelentő lap, vagy a tevékenység megkezdéséről kiadott határozat". Szerinted egy sima magánszemélynek, akinek ugyan van adószáma (mert kb. mindenkinek kell), milyen tevékenységet kell bejelenteni az adóhivatalhoz?
A kérdésre válaszolva: én is vásároltam már Metroban, mert kaptam valakitől kölcsön egy kártyát. Gondolom, az is ilyen társkártya lehetett.
12-es: látom nem nyitottad meg a linket, amit küldtem.
Semmi gond, hidd, hogy neked van igazad, nem zaklatlak fel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!