Pucsok kérdése:
Valakinek van ahhoz joga, hogy felvegye masnak a penzet, aztan azt csinal vele amit csak szeretne?
Figyelt kérdés
A minap tortent ez a esemeny,mivel a gyerekekre tegnap adtak ezt az un.Erzsebet utalvanyt.Nos,mi elkoltoztunk az eddigi lakcimunkrol viszont nem jelentkeztunk meg be mivel aberletben vagyunk..Ezt az utalvanyt a volt lakcimunkre kuldtek ahol edesanyam es csaladja el tovabbra is.O atvette az EN gyermekem utan jaro Erzsebet utalvanyt ,aztan utana uzenetben csak annyit irt:Fevelvettem az utalvanyotokat,de mar nincs meg"..Elkoltotte...Mikor lett szolva neki,h ha oda megerkezik elmegyunk erte...Nahat itt nem is arrol van szo,h eluszott tolunk 5800ft,hanem ,hogy ilyen ember o,nem elso alkalom,nem is tartom vele a kapcsolot nem pumlikus okokbol..Felhivtuk a rendorseget mert o szart ra arra,h az a penz nem ot illeti es everte..A rendorseg szart sem tett!Nem nagy osszeg,viszont ez lopasnak szamit szerintem..kegyetenul ellopta azt amihez semmi koze aztan a pofankba rohog,h meg tudta tolunk szerezni...Ez ellen semmit sem lehet tenni?Ez igy megy,h felvesszuk mas penzet es arra koltjuk amire akarjuk?Mert egyszeruen szart sem csinal ilyenkor senki.2017. aug. 24. 10:07
1/6 anonim válasza:
Kérjétek az utalványokat oda, ahol jelenleg laktok. Nem kell hozzá bejelentkezni sem, csak tegyétek ki a nevet a postaládára.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerinted erre nem gondoltunk? Viszont a posta elviszi az onkormanyzathoz(regi lakcimunkre) es ott a polgarmester ossza szet nem a postas!Es a polgarmester adta oda masnak mikor o is tisztaban vele,hogy mar nem tartozkodunk ott...de ha ez igy megy,hogy itt barki barmit megtehet masnak a tulajdonaval es ilyen polgarmesterek vannak,akkor ez az orszag szart sem er...viszont ha a boltbol ellopsz egy 15ftos ragot mar rendort hivnak...ha masnak adjak ki a penzed azt jo magasrol leszarjak!!!
2017. aug. 24. 12:00
3/6 anonim válasza:
A világon semmi sem jár. Azt az 5800 Ft-ot tőlem, adófizetőtől lopta el az állam. Én rohadtul nem akarok a te gyerekeidre költeni még 5800 Ft-ot sem, és őszintén teljesen mindegy, hogy anyádnál van, vagy nálatok.
4/6 anonim válasza:
#3: vagy épp a kérdező adójából ad vissza annyit. Nem tőled vesznek el mindig mindent, hidd el (megjegyzem, az adód
többszörösét fizetem, mégsem hisztizek feleslegesen :) )
5/6 A kérdező kommentje:
#3 Igen pont a te adod jott volna nekem!hu te szegeny.nem tudlak sajnalni!Majd vissza kapod az elettol ezt a pofatlan onzosegedet! Aztan majd ha neked lesz egy gyereked es kapod ra csaladi potlekot meg te a gyest hat szerinted az kinek az adojabol lesz?Na adja az eg,h ugyan ilyen beszolasokat kapj erte te szerencsetlen!:) egyebkent az ilyen valaszokbol nem kerek koszonom,normalis hasznos valaszt vagy semmit!unatkozo debilek keruljenek mar el konyorgom.
2017. aug. 24. 12:50
6/6 anonim válasza:
Ha a polgármester adta oda másnak, akkor abba az irányba kell elindulni, őt is számon lehet kérni.
Egyébként az ilyen kis összegekre szoktam azt mondani, hogy olcsón megúsztad, hogy megtudd, milyen emberek élnek valójában a családban, és hogy kell ezentúl bánni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!