Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell a Vaterán eladni,...

Hogy kell a Vaterán eladni, ha már regisztráltam, és már vásároltam is?

Figyelt kérdés
Csak hogy ne kelljen végigolvasnom a menetet, ha esetleg valaki egyszerűbben leírná nekem. Köszi!
2010. máj. 25. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Átutaltad már a 100Ft-ot?
2010. máj. 25. 08:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából még semmit sem csináltam ez ügyben, csak vásároltam, az egyszerűen ment. Azért kértem rövid ismertetést a gyakorlott vaterásoktól:)
2010. máj. 25. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Vaterán minden le van írva szerintem. :)

Amúgy röviden: Az eladáshoz már jó ideje kell, hogy legyen bankszámlád. Erről 100Ft-ot át kell utalni a vaterának. Aminek pusztán annyi a célja, hogy a vatera lássa, hogy igen, az a bankszámla a tied. (Vagy legalábbis hozzáférsz.) Ezzel próbálják szűrni a népet, mert kamu regisztrációt könnyű tömegesen csinálni, de azért kamu bankszámlát talán nem csinálnak az emberek tömegesen, meg azt talán kevésbé lehet névtelenül.

Ha ez a 100 Ft a vaterához érkezett akkor előbb utóbb kizöldül a neved. Ha csak vásárló voltál eddig, akkor gondolom narancssárga vagy most, ugye?

No ha kizöldültél, akkor eladó lettél. Rányomsz az eladásra, kitöltöd értelemszerűen az eladni kívánt termék adatait, szállítási, fizetési feltételeket stb. Aztán már ki is kerül.

De részletesen le van írva minden a vatera oldalán, legegyszerűbb ott elolvasni.

2010. máj. 26. 01:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Igen, le van írva minden a vaterán, csak az olvasását-értelmezését meg akartam magamnak spórolni lustaságból:) De akkor már legalább értem a lényeget, vagyis tudom, hogy álljak neki a dolgoknak:)))

Szép napot!

2010. máj. 26. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél lusta, olvasd át. Sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad...
2010. máj. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!