Hol jelentsem ha nem fizetnek?
Figyelt kérdés
Fent vagyok egy internetes kérdőív oldalon, ahol pontokat lehet gyűjteni pénzért. Miután összegyűjtöttem és kikértem, eltelt már több mint 2 hónap és nem hajlandóak kifizetni, holott az oldalukon az van írva, hogy 14 munkanapon belül teljesítik az utalást. Hol lehet őket feljelenteni, vagy van erre valami megoldás, hogy kifizessenek? Köszi az értelmes válaszokat.2017. aug. 15. 19:53
1/5 anonim válasza:
Biztos felkészültek valamilyen apróbetűs résszel... Aláírtál valamit vagy nem?
2/5 anonim válasza:
Szomorú, de a net-ensok az adathalász, háttérnélküli pontgyüjtő, igérgető oldal. Ezt buktad. Írd le és felejtsd el!
3/5 anonim válasza:
Hát elég nehéz, de nem elérhetetlen. Meg kell keresni a céget, ha van ilyen a hirdetésben (google-céginfo.hu) Ott lesz a nevük, székhelyük. Minden emailt kinyomtatni és irány a közjegyző aki 5.000 ft-ért kiküld nekik egy fizetési meghagyást. Ha nincs még cégneved se, akkor nem tudsz mit tenni. Ja, és 100.000 Ft alatt nem fog vele senki szívesen foglalkozni, vagy komolyan venni.
4/5 A kérdező kommentje:
A JTN Panel nevű kérdőíves oldalról van szó. Nem írtam alá semmit. Kicsit hasonló, mint a Globaltestmarket.
2017. aug. 16. 15:54
5/5 A kérdező kommentje:
Elfelejteném, de azért majdnem 10 ezer Ft is pénz. Meg ha nem fizetnek legalább le kéne húzatni az oldalt valahogyan, mielőtt még több embert átvernek ezzel.
2017. aug. 16. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!