Tudtok olyan megbízható munkaközvetítőt, akik Ausztriába keresnek munkaerőt?
Figyelt kérdés
Elsősorban vendéglátás érdekelne, ahol szállást is biztosítanak. Úgy tudom közvetítői díjat törvénytelen elkérni, tehát ez is fontos szempont.2017. aug. 15. 19:40
1/4 anonim válasza:
A német megy? Vagy te is angollal akarsz nekivágni?
2/4 anonim válasza:
eujobs, pensum-...hirtelen ők jutottak eszembe. Német kelleni fog!
3/4 A kérdező kommentje:
A német 10 éve még folyékonyan ment, azóta nem használtam és elfelejtettem. Szerintem visszajönne. Szóval most inkább csak az angol megy. Köszi a tippeket :)
2017. aug. 15. 22:29
4/4 anonim válasza:
Www.Ams.at
Itt keress. Írj egy önéletrajzot, és küldözgess. Itt ki tudod választani a szezonmunkát, és a hirdetésekben benne van, hogy biztosítanak-e szállást. Ez a legegyszerűbb,én is így csináltam anno. Telefonos interjú alapján vettek fel, nem kellett megjelennem munkakezdes előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!